DSC_6744

Újra kíváncsi látogatóinak véleményére a TIK

Az év végéhez közeledve az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központja újra elindítja látogatói elégedettségi felmérést.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldésplakat_konyvtari_TVA 2007 óta 5. alkalommal meghirdetésre kerülő vizsgálatban az SZTE TIK Igazgatósága idén is szeretne visszacsatolást kapni a Központ látogatóinak véleményéről, a szolgáltatások, a színvonal és a környezettudatos megoldások megítéléséről.

A véleménynyilvánítás a tavalyi évhez hasonlóan papírmentesen történik, online kérdőív kitöltésével. A felmérés 2012. november 16-án indul, és november 30-ig várják a a látogatók értékeléseit. Az online kérdőív elérhető a Központ kabineti számítógépein, a hír végén található link-en és a TIK hivatalos facebook oldalán (www.facebook.com/SZTETIK). A kitöltők között értékes nyeremények is kisorsolásra kerülnek, illetve idén 5 szerencsés véleménynyilvánító betekintést nyerhet a TIK Igazgatóság munkatársainak, igazgatójának egy napjába (2012. december 7., péntek), megnézheti azokat a helyiségeket, melyeket eddig még nem láthatott, illetve a Presztízs Díjátadó Gála előkészületeit is figyelemmel kísérheti a rendezvényekért felelős kolleganők társaságában. A nyereményekről és a felmérés állásáról további részleteket a www.facebook.com/SZTETIK oldalon olvashat.

 

A TIK Igazgatósága szeretné kibővíteni a megkérdezettek körét, és idén első alkalommal az egyetemi oktatók véleményét külön kikéri, hogy még teljesebb visszacsatolással rendelkezzen a Központ megítélést illetően. Az Egyetem oktatói hamarosan egy külön felmérésben adhatnak hangot véleményüknek.

 

Az online adatlap ITT érhető el.

A 2011-es felmérés eredményei ITT tekinthetőek meg.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés