Zold_oazis_kezdo

Zöld Oázis a TIK parkban

Szegeden 30 000 hallgató sóhajt fel a napsütésben: vizsgaidőszak...,amikor legszívesebben a standra menne az ember, hogy egy kényelmes napágyban ejtőzzön, kezében egy friss üdítővel, miközben kellemes zene veszi körül. Ha pedig rátör a tanulhatnék, azért előveszi a jegyzeteket is egy kicsit.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

ZoldoazisMiért ne lehetne összekötni a kellemest a hasznossal, a Tanulmányi és Információs Központ köré varázsolni a zöld gyepre egy oázist? Miért ne lehetne a TIK-nek egy saját Zöld Oázisa? Tényleg mi az akadálya? Már semmi, hiszen megvan a napfény, a friss ropogós napágyak, napernyők is megérkeztek, készülnek a jó kis koktélok, és hangolnak a zenészek.


A TIK Igazgatósága örömmel látja nap mint nap a sok betérő hallgatót a szakolvasói terekben csendesen a könyvek fölé hajolva, a közösségi terekben csoportosan tanulókat, a kényelmesen elpihenőket a zsibongókban, éppen ezért folyamatosan szeretnénk megújulni, mindig valamilyen kis meglepetéssel fogadni a hozzánk látogatókat. Eddig is figyeltünk a kényelemre, a kikapcsolódási lehetőségekre, de idén nyáron valami különlegeset képzeltünk el azoknak, akiknek a nyári időszak a vizsgákkal kezdődik. Megszületett a Zöld Oázis ötlete, amit egy kis felmérés után megvalósíthatónak éreztünk, és őszintén reméljük, hogy a „hallgatók Mekkája” címet igazán elnyerjük a riviéra hangulatának varázslatával.


Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket 2012. május 29-től, kedden, szerdán és csütörtökön délelőtt 10 és délután 18 óra között a TIK parkjában az árnyas fák alatt, és a napsütötte gyepen, ahol pihenni, tanulni, és egy kicsit mozogni is lehet.


www.facebook.com/SZTETIK

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés