Viragagyas_02

Ismét online fogadóóra a TIK-ben - A vonalon belüli füstmentes világ

Az SZTE TIK igazgatója második alkalommal tart online fogadóórát. A fogadóóra aktualitása a 2012. január 2-án hatályba lépett nemdohányzók védelméről szóló törvény, tehát a dohányzó és nemdohányzó látogatókat egyránt érintő kérdéseket lehet feltenni az erősen szigorított változásokkal kapcsolatban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


Az SZTE TIK mindig igyekszik gyorsan reagálni a hallgatók, látogatók tájékoztatása ügyében, ezért egy kampányt szervezett a törvény magánszemélyeket érintő vonatkozásai kapcsán, amelynek célja, hogy az érintettekben tudatosítsa és rögzítse a változásokat a türelmi idő alatt. „A vonalon belüli füstmentes világ” elnevezésű kampány egyszerre fókuszál, a dohányzásra kijelölt helyek megismertetésére, valamint a tiltott területekre, amelyek a törvényi előírás szerint a bejáratoktól számított 5 méteres sugarú területeken kívül találhatók. Éppen erre az 5 métert jelző virtuális határvonalra utal a kampány elnevezése. Mivel a törvény megsértése miatt minden saját jövedelemmel rendelkező, 14. életévét betöltött személy 20.000-50.000 Ft között bírságolható, az SZTE TIK még nagyobb figyelmet fordít a kommunikációra, megerősítve ezt a kampány jelleggel.

 

A kampány keretében már figyelemfelhívó plakátokon és elektronikus tájékoztatási felületeken is megjelenik a szlogen az intézmény területén. A Központ hivatalos Facebook oldalán is folyamatos a tájékoztatás. A TIK külső területein pedig személyes kapcsolattartással, megszólítással figyelmeztetik a munkatársak a dohányzókat a türelmi időszak közelgő végére.

 

A témában Erdélyi Evelyn intézmény igazgató és Rajki Teodóra létesítményüzemeltetési főmunkatárs várják a látogatók kérdéseit a második online fogadóórán.

 

A fogadóóra online felülete

 

A fogadóóra időpontja: 2012. február 22. szerda 10:30 és 17:30 között.


Várjuk kedves látogatóink kérdéseit az SZTE TIK által második alkalommal megtartott online fogadóórán!

 

 

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés