fogorvosnap

XXIII. Szegedi fogorvostalálkozó és tudományos konferencia

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Kara hagyományteremtő céllal ebben az évben is megrendezi a Fogorvostalálkozót és Tudományos Konferenciát Szegedi Fogorvosnapok néven.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Ebben az évben a Fogpótlástani Társasággal közösen szervezzük a konferenciát, melyre fogorvosokon kívül várjuk a fogorvostanhallgatókat, asszisztensnőket és a fogtechnikusokat egyaránt. Amint az előzetes tájékoztatóban olvashatják igen színvonalas program várható, hiszen neves külföldi és hazai szakembereket nyertünk meg előadások megtartására, a szakterületükön legújabb információk és saját tapasztalataik átadására. Várjuk emellett fogorvosok jelentkezését 10 perces előadásokkal, továbbá külön szekciót tervezünk a PhD hallgatók számára. A tudományos program mellett természetesen lesz lehetőség kötetlen beszélgetésre, tapasztalatcserére az esti programokon való részvételre, melyekre szeretettel várjuk a kollégákat.

Szeged, a konferencia helyszíne jól ismert mindenki számára és reményeink szerint szép, kora őszi időjárással fogadja majd a résztvevőket október első hétvégéjén, és teszi emlékezetessé az eseményt.


További információ a https://szegedifogorvosnapok.hu/ honlapon

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés