jatik

XVII. Pedagógiai Értékelési Konferencia – PÉK 2019

A Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Intézete és Neveléstudományi Doktori Iskolája, valamint az MTA-SZTE Képességfejlődés Kutatócsoportja tizenhetedik alkalommal rendezi meg a Pedagógiai Értékelési Konferenciát.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


A konferencia időpontja: 2019. április 11–13.

Helyszíne: Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ (6722 Szeged, Ady tér 10.)


Pedagógiai kutatók, szakértők, kutató pedagógusok számára kínálunk lehetőséget új kutatási, fejlesztési eredményeik bemutatására. Számítunk azok jelentkezésére is, akik nem kívánnak szakmai anyagot benyújtani, azonban érdeklődnek a pedagógiai értékelés elméleti és gyakorlati kérdései, illetve a neveléstudományi kutatás aktuális problémái iránt. A rendezvény programjában – a hagyományokat követve – nemzetközileg elismert kutatók plenáris előadásai is szerepelnek.


A konferencián elsősorban a pedagógiai értékelés területéhez kapcsolódó kutatások, innovatív értékelési módszerek, a pedagógiai értékelést a közoktatásban vagy a felsőoktatásban alkalmazó vizsgálatok, fejlesztő programok, pedagógiai kísérletek, illetve azok eredményei mutathatók be, továbbá e területekhez kapcsolódó elméleti előadások tarthatók.


A konferencia nyelve angol és magyar. Minden szakmai anyagot a tudományos konferenciák bírálati rendszerének megfelelően értékelünk.

A határidőkkel, részvételi díjakkal, szakmai anyagok feltöltésével kapcsolatos további információkat megtalálja honlapunkon. Kérdéseit a pek2019@edu.u-szeged.hu e-mail címen teheti fel a szervezőknek.


Várjuk jelentkezését és kérjük, hívja fel kollégái és tanítványai figyelmét is a XVII. Pedagógiai Értékelési Konferenciára.


Dancs Katinka
a konferencia titkára


Molnár Edit Katalin
a konferencia elnöke


Forrás: http://www.edu.u-szeged.hu/pek2019/?pid=informaciok/felhivasCikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés