PlayIT Show 2018.

Egy felejthetetlen nap az SZTE Tanulmányi és Információs Központban a gamer és IT-világ újdonságaival és régi nagy kedvenceivel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

2018 júniusában újra Szegedre látogat a PlayIT Show!

A PlayIT Show, Magyarország legnagyobb gamer és IT rendezvénye, a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja, mely évente kétszer Budapesten, és több vidéki nagyvárosban nyújt érdekes és változatos programot nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki érdeklődik az IT, valamint a mobilok és a videojátékok világa iránt.

De hogy ez mit jelent pontosan?
Azt, hogy a szervezők évről-évre elhozzák a legújabb –akár megjelenés előtti– PC és konzol játékokat, számítástechnikai újdonságokat, valamint a legmenőbb gamer kütyüket, legyen szó egy billentyűzetről vagy egy VR szemüvegről.
Sőt! Egy PlayIT-nek ugyanúgy szerves részei a cosplayerek, az e-sport, a remek színpadi műsorok, az akciók és minden, amiért egy gamer rajonghat.

A részletes program ITT érhető el.

A PlayIT Show korhatár nélkül, bárki számára látogatható.

A jegyek elővételben elérhetőek az 576 Kbyte üzleteiben és online. Az elővételes jegyek 30 napig ingyenes hozzáférést biztosítanak az Xbox Game Pass előnyeihez és több, mint 100 játékhoz!
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés