slideshow

Kérdőív Kitöltők Klubja

Egyetemünkön évről évre több száz végzős hallgató dolgozik diplomamunkáján, melyek között számos olyan szakdolgozat van, melynek szerves része a kutatómunka. Ilyenkor a legnehezebb feladat összeszedni azt a kitöltőszámot, ami eredményes, reprezentatív munkát eredményez. Ebben a problémában szeretne segítséget nyújtani a TIK csapata.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


Az SZTE TIK csapata azzal szeretne segíteni a szakdolgozóknak, hogy elindítja a Kérdőív Kitöltők Klubját. A kezdeményezés tehát arról szól, hogy összekössük a hallgatókat és segítsük őket a záróvizsga előtti utolsó nagy munkájukban. Aki szeretne csatlakozni a klubhoz, nem kell mást tennie, mint az alábbi felületen regisztrálnia és várnia a kérdőíveket.
A beérkezett szakdolgozati kérdőívekből heti rendszerességgel, keddenként küld ki a TIK a feliratkozottaknak hírleveleket. Ahhoz, hogy valakinek a kutatása bekerüljön a levélbe nem kell mást tennie, mint az alábbi linken kitölteni az adatokat, vagy elküldeni a szükséges információkat az SZTE TIK Facebook oldalának üznetben.Reméljük, hogy számos szakdolgozatot író hallgatónak lesz segítségére a kezdeményezésünk, és a TIK közösségi tér funkciója így virtuálisan is tovább tud fejlődni: Az SZTE polgárai számos területen példaértékűen igyekeznek segíteni egymást, és ezzel a formálódó online közösséggel egy új színtér nyílhat erre.”

(Gyarmati László, SZTE TIK igazgató)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés