jatik

VII. Szegedi Emlőrák Szimpózium a TIK-ben

Hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Szegedi Emlőrák Szimpózium, melynek idén is a József Attila Tanulmányi és Információs Központ ad otthont.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


A hagyományokat folytatva, a VII.SZESZ első napján is workshop-pal nyit a szakmai program: ezúttal a szimpózium helyszínén a szegedi emlő team mutat be válogatott eseteket. Délután lakossági fórum kerül megrendezésre: két merőben különböző, a laikusokat foglalkoztató téma kerül terítékre, a legújabb immunterápia és az alternatív szerek misztikus világa.


A második napon az érintett szakmák legújabb vívmányairól hallhatnak a résztvevők továbbképző referátumokat. Utána kerekasztal megbeszélések keretében olyan témák kerülnek napirendre, mint a profilaktikus masztektómia, a precíz orvoslás („precision medicine”), az orvos-beteg kommunikáció.


A rendezvény utolsó napján alkalom lesz a szokásos tudományos ülés keretében benyújtott előadások meghallgatására is. Végül, de nem utolsósorban új programként szakdolgozó szekció kerül megrendezésre.


Ennek keretében valamennyi szakma képviselőit szeretettel invitáljuk továbbképző előadás, vagy tapasztalataikat, törekvéseiket összefoglaló előadás, poszter benyújtására. Az orvos és szakdolgozó fórumok akkreditációja egyaránt folyamatban van. Reményeink szerint a VII. Szegedi Emlőrák Szimpóziumot is színesíti majd gyógyszergyári szimpózium és szakmai kiállítás is.


További információ a konferencia honlapján érhető el.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés