jatik

SZTE TIK Elégedettség Mérés - 2017.

Tanulás? Találkozás? Ügyintézés?

Te miért jársz a TIK-be? És milyen gyakran fordulsz meg nálunk?

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


Ha szeretnéd kifejteni a véleményed velünk kapcsolatban, most itt az alkalom: a Központ életében ugyanis először, egy kérdőív kitöltésével mondhatsz véleményt az összes itt működő egyetemi egységről.

Örömmel fogadunk minden véleményt, amelyeket megosztanátok velünk. Jól tudjuk, hogy csak így tudunk olyan szolgáltatásokat kialakítani, olyan irányba fejlődni, amivel NEKTEK szerezhetünk örömet :)


Bennünket tényleg érdekel a véleményed!


elegedettsegRészletek:


Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ 2017. november 8. és december 6. között felhasználói elégedettségmérést végez. Az alábbi kérdőív kitöltésével te is hozzájárulhatsz az épületben működő egységek munkájához. Az érintett egységek:

SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ,

SZTE Klebelsberg Könyvtár,

TIK Café,

SZTE Jegyzetbolt,

SZTE Ajándékbolt,

TIK Fénymásolószalon,

HSZI.


A kérdőív kitöltése személyes adatok megadása nélkül is lehetséges. A nyereményjátékon való részvétel önkéntes, de szükséges hozzá az email cím megadása. Minden kitöltő részt vesz rajta, aki megadja az email címét az űrlap legvégén. A résztvevők között hetente 10.000,- Ft. értékű SZTE-s ajándékcsomagot sorsolunk ki. A kitöltés lezárulta után sorsoljuk fődíjunkat, egy 20.000,- Ft. értékű ajándékcsomagot.


Kérdőív indítása!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés