szebit

SzeBIT - Szeged Business&IT

Szeged egy napra a jövő technológiáinak kelet-európai fővárosa lesz: az IT világcégek magyarországi részlegei ezen a napon mutatják be leginnovatívabb, legfuturisztikusabb termékeiket, megoldásaikat. A SzeBIT-en háromféle módon nyílik lehetőség a jövő technológiáinak megismerésére.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés1. kiállítóink standján
2. előadások meghallgatása során
3. tematikus workshopok keretében

A hannoveri cebit-en bemutatott IT futuretech megoldásaikat a nagy gyártók Szegedre hozzák, így a régió piacának érdeklődői is testközelből tekinthetik meg az egyes cégek zászlóshajóit jelentő újdonságokat: ultrakönnyű notebookok, új generációs VR szemüvegek, mesterséges intelligencia, IT biztonság, üzleti megoldások és minden, ami a negyedik ipari forradalmat kézzel foghatóvá teszi.

A nagy világcégek a vendégek lenyűgözéséért fognak versenyezni, a résztvevőket a jövőbe kalauzoljuk. A nap folyamán az érdeklődők a jövő technológiáinak megtekintése mellett a digitális forradalomról szóló előadásokat is meghallgathatnak. A rendezvény ezen nyilvános részének látógatói cégvezetők, döntéshozók, egyetemi hallgatók, iskolások Magyarországról, valamint a környező országokból, elsősorban Szerbiából és Romániából. A rendezvény VIP részének vendégei a PC Trade Systems Kft. meghívottai, akik az esti fogadáson is részt vehetnek.


További információk a SzeBIT Szeged honlapján található

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés