Alma Mater Mikulás

Egyre zimankósabb reggelekre ébredünk, és közeleg az időszak, amikor ideje kifényesítenünk csizmáinkat, papírra vetni kívánságaikat és felkészülni a Mikulás érkezésére.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Mikulás idén immáron 12. alkalommal látogat el a József Attila Tanulmányi és Információs Központba, ahol az SZTE Alma Mater Mikulás ünnepségen a gyerekek személyesen is találkozhatnak vele.

Érkezését a 16 órai gyülekező után 17:00-kor a Ramazurka Zenekar izgalmas műsora és a Mikulás Rajzverseny Eredményhirdetése előzi meg. A mesébe illő este teljes ideje alatt a kézműveskedés, a könyv- és a LEGO sarok, a varázslatos tudományok és a Képzerdő intelligens játszóház várja a gyerekeket.


Akik a helyszínen velünk lesznek: PDF Állat-és Környezetvédelmi Alapítvány, Képzerdő Intelligens Játszóház, SZTE Klebelsberg Könyvtár, LEGO Klub Szeged és a Tudáskapu.


A részvétel az Alma Mater tagoknak és csemetéiknek ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet bejelentkezés után érnek el. Az eseményre regisztrálni december 1. 12.00-ig lehet!

Szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy a belépés csak ezen a honlapon regisztrált fiókkal működik.
A honlap fiók regisztrációjának menetét itt találják meg.


A rajzpályázatról itt olvashat!


További részletek az SZTE Alma Mater oldalon.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés