mentor

2017 tavaszán is elindul az SZTE Alma Mater ALUMNI MENTORPROGRAMJA

A 4 hónapig tartó program keretein belül – 2017. március 1- július 1. - a résztvevő hallgatók volt SZTE-s szakemberekhez jelentkezhetnek. A kiválasztott hallgatóknak a tavaszi szemeszterben lehetőségük nyílik a személyes kapcsolatfelvétel mellett, egy adott szakmai terület, illetve a cégen belüli karrierlehetőségek megismerésére a mentorok közreműködésével.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


A program azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson a munkaerőpiacon elhelyezkedett SZTE-s alumnik és a jelenlegi hallgatók közötti kapcsolatfelvételben, ezáltal is átadva a mentorok tapasztalatait, szakmai tudását a mentoráltaknak, aminek köszönhetően a hallgatók reális szakmai képet alakíthatnak ki, és kipróbálhatják az elméletben megtanultakat a gyakorlatban is.


mentor_2017_bati


Az Alumni Mentorprogram előnye, hogy rugalmasabb, mint egy szakmai gyakorlat, kevesebb időt vesz igénybe, mégis a networking mellett rálátást biztosít egy adott szakmára a mentorokon keresztül. Mindemellett a hallgatóknak lehetősége nyílik arra, hogy a jövőben elképzelt munkahelyhez közelebb kerülhessenek, vagy akár a gyakorlati hely vagy munkahelyválasztásban segítséget kapjanak.


Részletek:
2016/2017-es tanév tavaszi félévének mentori felhívásai itt olvashatóak

Mentorok bemutatkozásai


Mentorált hallgatóink véleménye

Jelentkezés módja: önéletrajz és a kitöltött jelentkezési lap elküldésével az info@sztealmamater.hu vagy az iroda@sztealmamater.hu e-mail címre


(e-mail tárgyaként az „Alumni mentorprogram – illetve a kiválasztott mentor neve szerepeljen),
vagy személyesen leadva az SZTE Alma Mater irodában:Szeged, Honvéd tér 6., 33-as iroda

Határidő: 2017. február 27.
További információk

Elérhetőség:
info@sztealmamater.hu, iroda@sztealmamater.hu
www.sztealmamater.hu 62/546775, 70/4591795

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés