okologikus

Közel nulla energiás (KNE) házak tervezése

Öko-logikus Építészet 2016 konferenciasorozat

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


Sok tervezési munkánál már most is a közel nulla energiaigényre kell tervezni (önkormányzati vagy állami hatósági épületeknél, ha azokat 2018. december 31. után veszik használatba), de mivel 2020. december 31. után már minden épület használatba vételénél ez számít, érdemes mielőbb megismerkedni az új előírásokkal, és azok gyakorlatával.


Milyen kategóriát jelent a közel nulla energiaigény 2016 január 1-től? Milyen hőszigetelési igény, és milyen további igények lesznek kötelezőek? Miért duplázódik az energetikai besorolás betűjele? Mi van a felújításokkal? Mikortól kötelező az energetikai tanúsítás a használatbavételhez? Mit jelent az A/V tényező megszüntetése?


Akkreditáció: MÉK 2 pont (2016/68)

Szegedi helyszín: SZTE Kongresszusi Központ (Ady Endre tér 10.) – május 12.


Részvételi díjak
előzetes regisztráció és fizetés esetén: 3 150 Ft + áfa (4 000 Ft)
helyszíni készpénzes fizetés esetén: 3 937 Ft + áfa (5 000 Ft)


A Csongrád megyei Építész Kamara hozzájárul tagjai részvételi díjához, így a CSMÉK tagok, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottak részvételi díja a szegedi helyszínen: 1 182 Ft + áfa (1 500 Ft)


A résztvevők ajándékba kapnak egy info-tollat U-értékekkel és más hasznos információkkal, egyéves digitális Metszet és Építési Megoldások előfizetést, ráadásul értékes nyereményeket sorsolunk ki a helyszínen jelenlévő és a kérdőívet helyesen kitöltő résztvevők között!


A regisztráció legegyszerűbb és leggyorsabb módja az elektronikus jelentkezés! Kincstári pontjait csak így tudja felhasználni.
Elektronikusan itt lehet jelentkezni >>


Ha mégis inkább faxon szeretné beküldeni jelentkezését, töltse le az ehhez szükséges jelentkezési lapot innen >>

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés