TEN-SOFT Konferencia a TIK-ben

A TEN-SOFT Kft. (Szekszárd), amely ügyviteli szoftvereket forgalmaz, régi hagyományának felelevenítéseként konzultációval egybekötött konferenciát tart Szegeden ügyfelei részére. A konferencia zártkörű, előzetes jelentkezéshez kötött.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


A helyszín kiválasztásában szerepet játszott az a tény, hogy a TEN-SOFT Kft.-nek Szegeden és környékén van a legtöbb szoftver-felhasználója (Budapest és környékét leszámítva). A konferencia célja:

 

  • Megmutatni a programjainkban aktuálisan végrehajtott legfontosabb változtatásokat, amelyek részben még bizonyára ismeretlenek, de amelyekben reményeink szerint sok lehetőség rejlik (pl. a KK és NAP programokban új modulként a bérszámfejtéshez kapcsolódó munkaid_ nyilvántartást, NAP programban az új formátumú forgalom beviteli lehetőséget).
  • Megismertetni az adattovábbításnak és elérésnek, dokumentum megjelenítésnek, adattárolásnak, archiválásnak egy új rendszerét (SMART DOCUMENT SYSTEM), mint innovációt, amelyet az SDS Zrt. fejlesztett ki, és amely rendszerhez a TENSOFT KK programja, mint adatbefogadó kapcsolódik.
  • Konzultálni a felhasználókkal, melynek során közvetlenül tudunk visszajelzéseket kapni arról, hogy vajon jó úton haladunk-e, mivel azt els_sorban a felhasználók döntik el.

 

A konferencia programja

 

08:00-08:30

Regisztráció

08:30-08:45

Konferencia megnyitása, köszöntő (TEN-SOFT Kft.)

08:45-09:45

SDS (Smart Document System) ismertető, kérdések az előadóhoz (SDS Zrt.)

09:45-10:15

SDS működés közben: adatátvétel bemutatása a KK programban, kérdések az előadóhoz (N-TAX Kft.)

10.15-10:45

Kávészünet

10:45-11:45

Munkaidő nyilvántartás (új modul a KK és NAP programokban) bemutatása, kérdések az előadóhoz (TEN-SOFT Kft.)

11:45-12:45

NAP program új adatbeviteli formában: programbemutató, kérdések az előadóhoz (TEN-SOFT Kft.)

12:45-13:30

Szendvics-ebéd

13:30-15:00

Konzultáció (TEN-SOFT Kft.)

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés