slideshowimg

Hullámok Csapdája a TIK-ben

Csütörtök este nálunk járt Borbás Edina írónő, akinek régóta dédelgetett álma volt, hogy Központunkban is tarthasson egy ilyen estét. Nagy lelkesedéssel és számos példánnyal érkezett hozzánk legújabb regényéből, a Hullámok Csapdájából.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Borbás EdinaAz immár két részes sorozatról beszélt a kedves érdeklődőknek. A mű egy strandregény, amely főleg lányokat céloz meg, főszereplője Arabella egy zongorista New York-ban, aki nem találja a helyét a nagyvilágban. Úgy érzi, menekülnie kell a mindennapi kudarcok, és legfőképpen az őt érzelmileg kihasználó pasija elől. Változást akar életében, ezért jelentkezik A nagy kaland című valóságshow-ba; azt remélve, hogy a műsor távol tartja tőle a férfit, aki annyi csalódást okozott már neki. Nem is sejti, hogy a lelkében háborgó hullámok csak még inkább felkorbácsolódnak; harcba kerül önmagával és egy új, nem várt szerelem is megérinti. A játék egy Genovából induló luxushajón zajlik. A műsor szerkesztői mindent megtesznek, hogy végletekig hajszolják a szereplőket. A kezdeti barátságos légkör hamar átcsap ádáz, gátlástalan vetélkedésbe. A törés Arabella számára is elkerülhetetlen: hamar összemosódik játék és valóság. A feszültséget fokozza, hogy bűnözők rabolják el a műsorvezetőt, váltságdíjat követelve a show szervezőitől. Az erőszak és a zsarolás miatt az irányítás kicsúszik a stáb kezei közül. A nézők mindebből természetesen semmit nem vehetnek észre; a show-nak folytatódnia kell!


Borbás Edina felolvasóest
Galéria
 


De ezek mellett Borbás Edinát a rajongók számos kérdéssel ostromolták, aki mindre nagy lelkesedéssel válaszolt is. Aki lemaradt az eseményről, de érdekelné egy ilyesmi felolvasóest ne aggódjon, hiszen februárban, a szerelem hónapjában is várható hasonló rendezvény!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés