allasborze_mesterkepzesek

SZTE Tavaszi állásbörze– felkészítő napok: március 19-20.

„Te tudod a jó receptet álláskeresésre?” Tippeket kaphatnak a sikeres munkakezdéshez a Szegedi Tudományegyetem hallgatói és friss diplomásai a Tavaszi állásbörze felkészítő napokon – március 19-20. között a TIK-ben.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

„Kíváncsi vagy, hogy pályakezdőként miként tudod a leghatékonyabban kiaknázni munkaerő-piaci lehetőségeidet?” „Milyen álláskeresési technikák léteznek?” „Szeretnél hasznos útmutatást kapni az állásbörzére való felkészüléshez, önéletrajzod és motivációs leveled megírásához?” A kérdésekre adott válaszokkal, tippekkel, változatos programokkal és izgalmas nyereményjátékkal várják a Tavaszi állásbörze felkészítő napok és az Állásbörze szervezői a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit és friss diplomásait.

A Tavaszi állásbörze felkészítő napokat március 19-20. között rendezik meg a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában (Szeged, Ady tér 10.), a II. emeleti közösségi térben. A két napon 10-18 óra között – többek között – karrier és stílus tanácsadó, HR-vezető, „fejvadász” ad tippeket a sikeres álláskeresésre.

„Egy lépéssel a többiek előtt!” Ezzel az ígérettel ajánlja a szegedi egyetemisták és friss diplomások figyelmébe az Állásbörzét és az arra felkészítő eseménysort a programot szervező SZTE Karrier Iroda.

 

A program plakátja innen letölthető

Részletes program itt tekinthető meg



uszt_logo_rgb Infoblokk2_ESZA_egyes

 

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés