almamaterdij

Elindult a 2024-es Alma Mater díj pályázat

A Szegedi Tudományegyetem Alma Mater irodája, olyan szervezetek, cégek jelentkezését várja pályázatára, amelyek az egyetemmel szoros tudományos és/vagy szakmai kapcsolatot ápolnak, emellett aktív szerepet vállalnak a SZTE céljainak elérésben, valamint Szegeden végzett hallgatókat foglalkoztatnak. A pályázatokat 2024. március 22-ig lehet benyújtani.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A SZTE Alma Mater díj pályázatot 19. alkalommal hirdeti meg a Szegedi Tudományegyetem öregdiák szervezete. A pályázaton indulhat bármely Magyarországon telephellyel rendelkező cég és szervezet, amely a Szegedi Tudományegyetemmel vagy a Szegedi Universitasért 2007 Alapítvánnyal, valamint a Szegedi Tudományegyetem által alapított, illetve tulajdonolt jogi személlyel valamilyen együttműködésben áll.

A SZTE Alma Mater díj megalapítása óta először 2022-ben került olyan céghez, amely a korábbi években már elnyerte. Természetesen továbbra is várják mind a korábbi évek díjazottjait és pályázóit, mind az új benyújtókat, hiszen a kiírást megelőző két év teljesítménye alapján értékeli a bizottság a pályázatokat. A tavalyi évben további szempontokkal is kiegészült a felhívás, ugyanis a Kiváló, valamint Mester mentorok foglalkoztatását és a SZTE-s hallgatók (start up) kezdeményezéseinek, ötleteinek támogatását is pontozzák már.

A nyertesnek a SZTE Alma Mater presztízsdíjat ünnepélyes keretek között adják át a SZTE Tavaszi Állásbörze megnyitóján áprilisban. A győzelemmel a cég vagy szervezet jogosulttá válik az “SZTE Alma Mater díj 2024” megjelölést használni vállalati megjelenéseiben, emellett kiemelt kommunikációs lehetőséget biztosít számára a SZTE Alma Mater, hiszen a honlapján, hírleveleiben, kiadványaiban is megjelenik. Nem utolsó sorban pedig a Szegedi Tudományegyetem 2024. júliusában és 2025. januárjában diplomázói is kapnak egy-egy végzős mappát, amiben ingyenes megjelenési lehetőséget biztosít a cég, szervezet számára.

A pályázat részletes leírása itt érhető el:

https://sztealmamater.blog.hu/2024/01/30/szte_alma_mater_dij_2024_palyazati_felhivas

SZTE Alma Mater

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés