bemeneti_meres_2020

Bemeneti kompetenciamérés elsőéves hallgatóknak

Tudd meg, milyen hatékonyan tanulsz és a többiekhez képest mennyire fejlettek a hatékony tanuláshoz nélkülözhetetlen képességeid! Válassz időpontot a Coospace-n, majd augusztus 31. és szeptember 20. között két alkalommal gyere el a TIK-be megoldani a teszteket.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Idén már hatodik alkalommal nyílik az SZTE-re felvett, nappali képzésben tanulmányaikat kezdő hallgatóknak lehetősége arra, hogy egy részletes, személyre szóló tudástérképet kapjanak arról, milyen fejlettek a sikeres egyetemi tanulmányokhoz nélkülözhetetlen képességeik. Ehhez nem kell mást tenni, mint a Coospace-n időpontot választani, majd augusztus 31. és szeptember 20. között két alkalommal eljönni a TIK-be és megoldani a teszteket.


A tesztidőszak lejárta után egy héten belül elektronikusan kiküldésre kerülnek a személyre szabott jelentések. Az óvintézkedések betartása miatt hozzon magával mindenki saját fülhallgatót és a választott időpont előtt legalább negyed órával korábban érkezzen! Találkozzunk a TIK-ben!


ACULATI_ELEMinfoblokk_kedv_final_CMYK__ESZAA mérés az EFOP-3.4.3-16-2016-00014 azonosító számú „A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” című pályázat keretében valósul meg.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés