Elhalasztják az egyetemi hallgatói versenyeket az SZTE-n

Későbbi időpontokra halasztják az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Iroda által meghirdetett hallgatói versenyeket. Az egyetemistáknak szóló pályázatok jelentkezési határidejét határozatlan időre meghosszabbították.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tekintettel a koronavírus fertőzés kapcsán kihirdetett országos veszélyhelyzetre, az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Iroda által meghirdetett Egyetemi Vers- és Prózamondó Versenyt és az Egyetemi Fotópályázat anyagából rendezett kiállítás megnyitóját a kiírásban szereplő időponthoz képest később tartják meg.


Az Egyetemi Szlogenpályázatra és az Egyetemi Verspályázatra készített anyagokat az oktatási szünet ideje alatt továbbra is folyamatosan várják elektronikusan a következő elérhetőségek bármelyikére: Tajti Gabriella: Tajti.Gabriella@rekt.szte.hu, Ferencz-Fehér Dorottya: Ferencz-Feher.Dorottya@rekt.szte.hu, Gellérfi Bence: Gellerfi.Bence@rekt.szte.hu.


A versenyek megtartásáról és a pályázati eredmények kihirdetésének időpontjáról a veszélyhelyzet elmúlta után és az oktatás hivatalos megkezdését követően értesítik a hallgatókat.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés