Sikeres véradás az SZTE-n

Mintegy 150 egyetemi polgár vett részt az Országos Vérellátó Szolgálat és az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság közös véradásán. November 27-én, a Magyar Véradók Napján értékes ajándékcsomaggal várták az önkénteseket az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

November 27-én, a Magyar Véradók Napján szervezett véradást az Országos Vérellátó Szolgálat az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság támogatásával az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban. Az önkéntesek az értékes ajándékcsomag mellett véradást tanúsító karszalagot, valamint az Izometria jóvoltából egy aerobic vagy konditermi edzésre beváltható kupont kaptak.


Lázár Mária régióigazgató főorvos, az OVSZ Szegedi Regionális Vérellátó Központ képviseletében a helyszínen kísérte figyelemmel a véradást. Ezúttal mindösszesen 146 hallgató és egyetemi dolgozó jelentkezett donornak, ebből 108 véradás bizonyult sikeresnek. Az önkénteseket december 5-én, csütörtökön ismét várják az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés