PontOttParty_nyitó

Ünnepeljünk együtt az SZTE Pont Ott Partin!

2019. július 24-én elérkezik az a nap, amelyet minden felvételiző nagyon várt már! Este 8 órakor érkeznek a hivatalos felvételi ponthatárok. Ebből az alkalomból, kedves középiskolás diák, az SZTE közös ünneplésre, Pont Ott Partira hív, a Dugonics térre. Kezdd velünk SZTE-s életed, hangolódj a Carson Coma dalaival, majd ünnepeld a sikeres felvételid a Supernemmel. Erre te sem mondhatsz nemet!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A felvételi eljárás leginkább várt pillanata, amikor végre kiderülnek a hivatalos felvételi ponthatárok és megérkeznek a sikeres felvételiről tájékoztató SMS-ek. Idén július 24-én este 8 órakor ér véget a várakozás.


IMG_3673

 

Kedves Középiskolások! Hogy a ponthatárok kihirdetése előtti utolsó órákra ne a legfeszültebb időszakként emlékezzetek, vár titeket az SZTE Pont Ott Partija! Gyertek a Dugonics térre a barátokkal, és kezdjétek együtt az új, SZTE-s életeteket! Ráadásul leendő hallgatótársaitokkal is megismerkedhettek, és akár életre-szóló barátságokat köthettek.

 

A 2019. július 24-i fergeteges hangulatot GNU alapozza meg 17 órától a Warm Up Partin. 19 órától a Carson Coma érkezik a színpadra, és pezsdíti fel a hangulatot egy kis retro muzsikával. Ezután elérkezik a várva várt pillanat: 20 órakor jönnek az óriáskivetítőn a hivatalos felvételi ponthatárok. Hogy méltó módon ünnepelhesd új életed kezdetét, fél 9-től minden SZTE-s gólyát vár a Supernem, utána pedig a JATE KLUB! Ünnepelj velünk és hallgató társaiddal egy hatalmas bulin: tomboljatok együtt a Supernem legnagyobb slágereire! A koncert után pedig a JATE Klub teraszán vár az After Parti, ahol DJ Seladi gondoskodik a buli méltó zárásáról.


IMG_3806

 

A Pont Ott Parti teljesen ingyenes. A JATE Klubban a rendezvényen kiosztott karszalaggal, illetve az SZTE+ kártyával lehet részt venni.


Az SZTE 2019. július 24-i Pont Ott Partijának részletes programja:


17.00 óra: Pont Ott Warm Up Parti GNU-val,

19:00 óra: Carson Coma koncert,

19:50 óra: Egyetemi köszöntő,

20:00 óra: Hivatalos felsőoktatási felvételi ponthatárok kihirdetése,

20.30 óra: Supernem koncert a Dugonics téren,

22.00 óra: Pont Ott Parti After Buli a JATE Klubban és a teraszán. Az este házigazdája: Gedzo

 

SZTEinfo – K. B.

Archív fotó: Bobkó Anna

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés