Kedvezményes jegyváltási lehetőség a Virtuózok szegedi hangversenyére

A Filharmónia Magyarország kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosít a Szegedi Tudományegyetem munkatársai és diákjai részére a Virtuózok szegedi fellépésére. A 2015. június 18-án 19 órakor a Tanulmányi és Információs Központban kezdődő hangversenyen két szegedi hárfás is megmutatja tehetségét.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

 A Filharmónia és a Virtuózok közös szervezésében létrejövő, 40 koncertből álló turné ötödik állomása Szeged: 2015. június 18-án 19 órától a Tanulmányi és Információs Központba várják a zeneszerető közönséget. Az exkluzív, különleges koncerten olyan ifjú tehetségek muzsikálnak, akiket a Virtuózok televíziós sorozatból ismer már a nagyközönség. A zongora, a hegedű és a hárfa ifjú mesterei csillogtatják meg talentumukat.


Sándor Zoltán 19 éves budapesti hegedűs, cigányzenész-családból származik, édesapja brácsás. A Zeneakadémia Különleges Tehetségek osztályának növendéke, és minden jel szerint ígéretes hegedűs-karrier előtt áll. Rigó Ronald 25 éves dunaszerdahelyi fiatalember, akinek családjában szintén több muzsikus, cigányzenész, jazz-muzsikus is van. Ronald tavaly, 2014-ben diplomázott a Zeneakadémia zongora tanszakán, és ahogy ezt a tv-s versenyen is megmutatta, mindene a zene és a zenélés gyönyörűségének átadása. Az est két hölgye pedig két hárfás, mindketten Szegedről, sőt, mindketten ugyannak a tanárnőnek a növendékei. A 18 éves Tóth Bettina nagy választás előtt áll: vajon vegyész legyen-e, vagy professzionális zenész? Az elbűvölt Kesselyák Gergely mindenesetre földre szállt angyalnak nevezte a mély érzésű fiatal tehetséget. A 11 éves, pöttöm Szauer Bianka pedig mindenkit elvarázsol ülés- és pedálmagasítójával, amelyre szüksége van a teljes méretű hangszerhez. Érett, virtuóz játéka azonban ezt is elfeledteti. 2015. június 18-án a szegedi közönség is átadhatja magát a négy remek ifjú zenész csodálatos hangversenyének.


Jegyár: 2900 Ft. A 20%-os kedvezményes jegyváltási lehetőség a Filharmónia Jegyirodában vehető igénybe (6720 Szeged, Klauzál tér 7.,Mobil: +36 302 614 538, Tel.: +36 62 425 260, email: szeged@filharmonia.hu, Nyitvatartás: H-Sze: 9:30-16:00, Cs: 9:30-18:00, P: 9:30-15:00).


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés