TÁMOP 5.4.10. - információs nap

A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet az Apor Vilmos Katolikus Főiskolával közösen valósítja meg a TÁMOP-5.4.10-12/1-2012-0001 azonosítószámú "Szociális képzések rendszerének modernizációja" című kiemelt projektet.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés


TÁMOP 5.4.10. Szociális képzések rendszerének modernizációja – szakmaközi együttműködést erősítő továbbképzések, megyei információs nap

2014. április 1. 10:00-15:00

SZTE TIK III. szemináriumi terem


Az uniós finanszírozású kiemelt projekt célja, hogy megoldást nyújtson a hazai szociális ellátórendszerben dolgozók továbbképzésére, kompetenciáinak fejlesztésére, ismereteinek széleskörű bővítésére. Ezért új továbbképzéseket indítunk az ágazatban dolgozó szakemberek számára, megújítjuk a nevelőszülői és befogadószülői képzést, továbbképzést, valamint egy szociális és gyermekvédelmi továbbképzési program is kidolgozásra kerül. A résztvevők számára térítésmentes, minősített továbbképzési programokon való részvétel elősegíti a hosszútávon fenntartható szolgáltató-hálózatot.


Mindazokat, akik a szociális és gyermekvédelmi szolgáltatásban dolgoznak, azaz személyes gondoskodást végeznek, szociális és gyermekvédelmi szolgáltatások, ellátások vezetői, ágazati irányításban dolgozó, szociális és gyermekvédelmi társterületein munkálkodó szakemberek, vagy érdeklődnek a befogadószülői ellátás iránt, várjuk a TÁMOP-5.4.10-12/1-2012-0001 kiemelt projekt továbbképzéseire, képzéseire.


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés