allasborze2013

SZTE Tavaszi Állásbörze, Szakmai gyakorlati helyek Börzéje és Greeneration Roadshow!

2013. március 13-án tizennyolcadik alkalommal rendezi meg a Karrier Iroda az SZTE Tavaszi Állásbörzét, amelyet negyedik alkalommal kötnek egybe a Szakmai gyakorlati helyek Börzéjével.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az esemény célja a végzés előtt álló hallgatók felkészítése és informálása az álláskereséssel kapcsolatos témákban, hogy sikeresen vegyék a munkaerő-piaci akadályokat. A felkészítő programokon közvetlenül az Állásbörze előtt, március 11-én és 12-én lehet részt venni. A programok közt szerepelnek önismereti előadások, motivációs levél és önéletrajz írási technikákról illetve interjúszituációkról szóló előadások.


A már hagyományosan az SZTE TIK Átriumában megrendezett egész napos Állásbörzén az érdeklődők megismerkedhetnek a kiállító cégek tevékenységeivel és munkaerő igényeivel, továbbá tájékozódhatnak a gyakornoki és frissdiplomás programokról.


ab_plakat_2013_tavasz_felkeszito_napok ab_plakat_2013_tavasz_2_koros


Idén az Állásbörze mellett a résztvevők meglátogathatják a TIK Főbejárata előtt leparkoló Greeneration kamiont is, amely a KÖVET Egyesület által szervezett roadshow szegedi állomásaként mutatja be a minta Zöld Iroda kialakításának lépéseit. A kiállítás mellett egész nap ingyenes Zöld Iroda workshop-on és képzéseken vehetnek részt a látogatók.


A felkészítő napok, az Állásbörze és a Greeneration Roadshow részletes programja megtalálható a www.sztekarrier.hu és a www.greeneration.hu oldalokon.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés