SZTE JATIK

VIII. SZTE Őszi Állásbörze, III. Szolgáltatók Börzéje és SZTE Mesterképzések Nyílt Napja

Idén nyolcadik alkalommal rendezzük meg az SZTE-n az Őszi Állásbörzét, egybekötve a harmadik Szolgáltatók Börzéje rendezvénnyel. Rendezvényünk alapvető célja a résztvevő cégek és hallgatók közötti kapcsolat megalapozása.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Rendezvényünk alapvető célja a résztvevő cégek és hallgatók közötti kapcsolat megalapozása. Az eseményen helyi, regionális és országos cégekkel egyaránt találkozhatsz. Itt a lehetőség, hogy feltedd kérdéseidet arról, amit mindig is szerettél volna tudni róluk. Használd ki az alkalmat és lépj kapcsolatba a kiállító cégekkel, add le az önéletrajzod vagy csak nézz szét. Egyszerű, nem?

A Szolgáltatók Börzéje rendezvényünket két éve indítottuk útjára, mivel egyre nőtt az igény arra, hogy a munkaerőpiacra kilépő hallgatók szakmai gyakorlatok teljesítésének segítségével kellő munkatapasztalattal egészítsék ki megszerzett diplomájukat. A börze segít a személyes kapcsolat, benyomás kialakításában, így olyan gyakornoki helyekre jelentkezhettek, melyek hozzátok a legközelebb állnak.

Az állásbörze és a szolgáltatók pultjai mellett nyolc kar (Állam- és Jogtudományi, a Bölcsészettudományi, Egészségtudományi és Szociális Képzési, a Gazdaságtudományi, a Juhász Gyula Pedagógusképző, a Mérnöki, a Természettudományi és Informatikai, valamint a Zeneművészeti Kar) mesterképzéses kínálatáról, a jelentkezés feltételeiről szerezhettek információt a Mesterképzések Nyílt Napján.

Bővebb információ: http://www.u-szeged.hu/mesterkepzesek oldalon.

Természetesen számos kiegészítő programmal várunk Benneteket: cégelőadások, Karrier Pizzák, Tanácsadó Sarok, Relax Sarok, Karrier Café és azelmaradhatatlan nyereményjáték! A részleteket folyamatosan tesszük közé honlapunkon, érdemes visszatérned!

A rendezvényen gazdagodhattok kiadványunkkal, az Állásbörze Kalauzzal, amelyben összegyűjtöttük Nektek a kiállító cégek bemutatkozó anyagait, aktuális állásajánlatait, gyakornoki pozícióit, melyet a rendezvény után is bátran forgathatjátok!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés