kiall

Az SZTE Kongresszusi Központja a VII. Business Travel Show kiállításon

A VII. Business Travel Show kiállítás, workshop & konferencia üzleti utazóknak és utaztatóknak 2009. október 14.-15. között a SYMA Sport- és Rendezvényközpont, C-csarnokban (1146 Budapest, Dózsa György út 1.) kerül megrendezésre, melyen az SZTE Kongresszusi Központja is részt vesz.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A kétnapos rendezvényen közel száz kiállító - business szálloda, wellness- és kastélyhotel, utazási iroda, rendezvényhelyszín, vendéglátóhely, konferencia- és rendezvényszervező cég - várja a vállalati ügyfeleket. A VII. Business Travel Show kiállítást idén is kétnapos szakmai konferencia kíséri.

 

A környezettudatosság jegyében a Szegedi Tudományegyetem Kongresszusi Központja vezető szerepet vállal a régióban a rendezvények környezeti hatásainak csökkentése érdekében. Hiszünk abban, hogy ha környezetbarát módszereket alkalmazunk rendezvényeinken és egyre többen fogunk össze a környezetünk védelmében, még nagyobb sikereket érhetünk el a környezettudatos életmód meghonosításában, népszerűsítésében.

 

Az SZTE Kongresszusi Központja, mint Magyarország első Zöld Kongresszusi Központja a kiállításon bemutatja, hogy hogyan lehet környezetbarát módon rendezvényt szervezni, milyen elvárások vannak egy zöld helyszínnel kapcsolatban, mik a jó gyakorlatok.

 

Központunk egyedi, kartoninstallációval, újrahasznosított anyagból készült kiadványokkal, fából készült asztali tolltartóval, papír tollal, Fair Trade Kávézóval, Hagyj nyomot! nevet viselő aktivitással készül a kiállításra. A kiállítás előkészületei, lebonyolítása során keletkezett CO2-t Központunk a Contra nevű céggel együttműködve megváltotta, semlegesítette, ezzel is védve környezetünket.

 

Központunk a kiállítást kísérő konferencia második napján előadással is megjelenik, melynek témája: Új kihívás: környezettudatos rendezvényszervezés, zöld rendezvényhelyszínek.

 

Részletes kiállítói névsor, konferenciaprogram a www.businesstravelshow.turizmus.com oldalon.


Zöldülj velünk! kiadványunkat itt töltheti le!


Kapcsolat:

 

Erdélyi Evelyn
kongresszusi központ vezető
erdelyi.evelyn@tik.u-szeged.hu

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés