Viragagyas_02

2010. március 27. 20:30-21:30 FÖLD ÓRÁJA a TIK-ben

A Föld Órája a WWF nemzetközi kezdeményezése, aminek célja, hogy felhívják a figyelmet az éghajlatváltozásra és annak veszélyeire. A világ legnagyobb klímavédelmi eseményén a csatlakozók vállalják, hogy március utolsó szombatján 20.30-tól egy órára lekapcsolják a világítást.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

fold_oraja

Központunk, mint a természeti és társadalmi környezet elkötelezett híve, idén is elsőként csatlakozott a FÖLD ÓRÁJA mozgalomhoz. Ezzel is szeretnénk még erőteljesebben felhívni a figyelmet a körülöttünk végbemenő eseményekre, s arra, hogy az egyes egyének mit tudunk tenni a Föld jövő generációi számára történő megóvásában.

Központunk a tavalyi évben csatlakozott első ízben a kezdeményezéshez hagyományteremtő célzattal. Ezen a napon 20.30 órától egy órára lekapcsoljuk a Központ külső világítását, a mélygarázs mozgásérzékelős világítását, és a Központ teljes gépészetét, de ezen túlmenően idén külön programmal is készülünk.

PROGRAMJAINK: 

20:00-20:30 filmvetítés a WWF és a Védegylet filmjeiből

20:30-21:30 teljes sötétség – a Központ fényei kialszanak

Tűzzsonglőrök bemutatója

Ebben az egy órás „sötétségben” a fenti programokon túl teával, egyedi gyertyával, fáklyás hangulattal, társasjátékokkal, baráti társasággal várjuk kedves vendégeinket!

Az est hangulatát fokozza az SZTE-LEN zenekar unplugged előadása, akik a zenei stílusok széles skáláját felvonultatják raggietől a magyar pop rockig.

Helyszín: SZTE TIK Főbejárat 

 

SZTE_TIK_FOLD_ORAJA_banner

 

Csatlakozz Te is egymilliárd emberhez, kapcsolj le mindent 60 percre és tegyél a klímaváltozás ellen! Várunk Téged is a TIK-ben!

tiktak

 

További információ: 

e-mail: zoldhirek@tik.u-szeged.hu

telefon: +36-62-546-603

web: www.foldoraja.hu

 

 

 

Médiatámogatónk: szeged_logo_nagy

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés