2021. május 15., szombat

SZTE+


Tisztelt Elsőéves Hallgató!

 

Szeretettel köszöntjük a Szegedi Tudományegyetemen, tanulmányaihoz sok sikert kívánunk!


Tájékoztatjuk, hogy a felvételről szóló döntést elektronikus formában, a Neptun tanulmányi rendszeren keresztül juttatjuk el önnek.

A dokumentum elérésének módjáról legkésőbb 2019. augusztus 8-ig e-mailt küldünk a felvételi eljárásban megadott e-mail címére.

Kérjük, hogy amennyiben ezen időpontig az e-mailt nem kapja meg, szíveskedjék a felvettek@rekt.szte.hu címre ezt jelezni.

A következő oldalakon az egyetemi hallgatóvá válás lépéseit gyűjtöttük össze, a legfontosabb információkkal és határidőkkel, így már az értesítés kézhezvétele előtt megkezdheti a felkészülést. A kari tájékoztató leveleket itt találja>>>A Szegedi Tudományegyetem nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a tanórák, a tanulás mellett további olyan programok színesítsék az egyetemi éveket, amelyek a majdani elhelyezkedésben is segítséget nyújtanak. SZTE-plusz (SZTE+) programunkat ezért hoztuk létre.

 Bemutatkozik az SZTE+

 

Hozz ki többet a tanulmányaidból!

 

Bizonyára Te is gondolkodtál már azon, hogy adhat-e többet az egyetem a tanulásnál. Vajon felkészít-e arra, hogy megálld a helyed a munkaerőpiacon? A választ most itt találod, ugyanis az SZTE+ programban egyszerre válhat belőled ötletgyártó, megvalósító,  felfedező és profi szakember. Mi olyan készségeket biztosítunk számodra, melyek túlmutatnak a hagyományos oktatásban elsajátítható tananyagon, és magabiztossá tesznek a szakmai utadon.

Tarts velünk, és érezd magad jól az SZTE-n!


Tartozz a kiváltságosok közé!

Az SZTE+ bronz fokozathoz csatlakozva kihívások teljesítésével fejlődhetsz.


12 élmény, és bekerülhetsz az SZTE kiváltságos hallgatói közé: élvezd azokat a VIP lehetőségeket, amelyeket megnyit Neked ez a program.

Az ezüst és az arany fokozat pedig 2019 októberétől a már tapasztalt egyetemistáknak nyújt új lehetőségeket.

 

Kezdjük együtt az egyetemet az SZTE+ segítségével!


Jelentkezz itt >>>


Adatkezelési tájékoztató az SZTE+ programhoz >>>