Bezár

Kiemelt hírek

2024. április 19.
2 perc

Az Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság egyetemi hálózat modernizálását, lefedettségét célzó fejlesztésének eredményeként immár a Mezőgazdasági Kar teljes hódmezővásárhelyi campusán is biztosított a korszerű Wi-Fi és a teljes lefedettség.

2024. április 19.
1 perc

Idén tavasszal is várjuk az álláskereső hallgatókat standunknál az SZTE Karriernapok keretében rendezett Állásbörzén. A standunk 10 és 17 óra között látogatható a József Attila Tanulmányi és Információs Központban.

2024. február 29.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Informatikai és Szolgáltatási Igazgatósága az Egyetem minden munkatársa számára biztosítja a Microsoft 365 programcsomag keretében a Microsoft Teams kollaborációs platform egyéni használatát.

2024. február 15.
1 perc

Az Orientation Week keretein belül az Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság (ISZI) lehetőséget teremtett az újdonsült külföldi hallgatók számára, hogy részt vehessenek egy IT biztonsági oktatásban, ahol a kiberbiztonság alapjai mellett a Modulo és a Coospace használatát ismerhették meg.

2023. október 12.
1 perc

Idén közös standdal debütált az Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság, valamint a Hallgatói Szolgáltató Iroda a 2023-as SZTE Karrier Napokon.

2023. szeptember 25.
2 perc

A témát tárgyaló cikksorozatunkban három alkalmazást mutatunk be röviden, melyek prezentációk vagy jegyzetek készítésében bizonyulhatnak hasznos segítségnek.

2023. augusztus 07.
2 perc

Végezd el rövid IT biztonsági tréningünket, és nyerj egy Welcome Camp fesztiválbérletet!

2023. július 26.
1 perc

Az Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság kiemelt céljai között tartja számon az egyetemi polgárok információ- és IT biztonságának növelését, a témában történő felhasználói edukációt. Ennek keretében az Egyetem frissen felvett gólyáinak átfogó IT- és információbiztonsági képzést indítunk.

Kapcsolódó hírek