Bezár
Hírek  --  2020

Hírek

2020

2020. november 09.
Figyelem! - Adathalász üzenetek
2020. november 04.
"Az elmúlt időszakban különösen az E.ON, az NKM és a Digi Kft. szolgáltatók arculati elemeit felhasználó adatlopó kísérletek szaporodtak meg."

Tovább a cikkhez


Tehát e-mail-ed jött? Gondolkodj, mielőtt kattintasz!

Tovább az infografikára

Tisztelt Statistica felhasználó!
2020. október 08.

Értesítjük, hogy Egyetemünkön újabb két évre, 2022. szeptember 30-ig, lehetővé vált a Statistica (13.6) szoftver használata.
Az igénybevétel rendjét a „Tájékoztató a Statistica programcsomag használatáról a Szegedi Tudományegyetemen” link alatti leírásban találják az alábbi címen: https://u-szeged.hu/iszi/szoftverek/statistica

Korábbi évekhez képest változás, hogy nem papír alapú igénylőlapot kell beküldeni, hanem a Modulo rendszeren keresztül lehet igényelni a telepítő állományokat és a licenc kulcsokat. A Modulo űrlap linkjét a leírásban találják.

Magyar nyelvű telepítési útmutató a forgalmazó honlapján található: http://www.statsoft.hu/downloads/letolt_2.html
Ha bármilyen kérdés felmerül ezzel kapcsolatban, kérem írjanak.

2020. október 05.

A SZTE ISZI csapata a XI. Pacal Párbajon bronz fokozatot ért el a „Körmös-füles pacal” pörköltjével. A csapat tagjai: Baranya Tibor Dániel, Hoffman Péter, Kelemen László (séf), Kovács Andrea, Moró Tamás

2020. október 01.

A Szegedi Tudományegyetem jelenlegi kétéves Statistica licence a mai napon lejár, de az egyes felhasználók az alábbiak szerint egyszeri alkalommal 14 nappal meghosszabbíthatják a gépükön lévő lejárt licencet.

2020. szeptember 03.

A Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége 2002. óta minden évben átadja az Év Informatikai Vezetője díjat, egy az adott évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó IT vezetőnek.

2020. szeptember 03.

Örömmel adunk tájékoztatást arról, hogy az Informatikai és Szolgáltatási Igazgatóság lezárta a Nexon PORT és egységes egyetemi levelezés bevezetésének első szakaszát.

2020. július 22.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. július 23. 14:00-tól várhatóan 20:00-ig központi kiszolgálóinkon tervezett karbantartást végzünk.

...

2020. február 21.

Az önkiszolgáló HR rendszer fejlesztésének következő lépéseként a NEXON PORT rendszerben már elérhetőek a 2020. január havi juttatásokról szóló elektronikus fizetési jegyzékek, amelyeket a munkatársak saját, személyes azonosítójuk segítségével tekinthetnek meg.

Kapcsolódó hírek