Bezár

Szolgáltatások

.
Információ

Információ

2022. május 25.

.

Új szolgáltatással bővül az ISZI palettája, melynek keretében hosszú távon biztosítunk széleskörű informatikai menedzsmentet a Klebelsberg Központ digitalizációs programjában részt vevő diákok, valamint pedagógusok számára.


A szolgáltatást a Klebelsberg Központ „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” nevű projektje mentén alakítottuk ki, célként kitűzve, hogy a program keretében kiosztott laptopok használata közben a diákoknak és pedagógusoknak zavartalan felhasználói élményben lehessen részük.


A közoktatás digitalizációja napjaink egyik kulcsfontosságú feladata. Az ISZI ezt támogatva működik együtt a Klebelsberg Központtal, melynek keretében az arra jogosult, SZTE által fenntartott közintézményekben tanuló 9. évfolyamos diákok, valamint pedagógusok térítésmentesen juthatnak hozzá egy, a digitális tanulást és oktatást támogató laptophoz.


Ahhoz, hogy ezek az eszközök megfelelően szolgálhassák a kitűzött célt, a felhasználó számára elengedhetetlen az optimális használat feltételeinek megteremtése, ebben segít Önnek az ISZI.


Az alábbi csempékre kattintva navigálhat tovább a kért tartalomra.

.időpontfoglalás.itsupport
.laptopok-GYIK

Kapcsolódó hírek