Coursera képzések
*

«||»
Online képzés mindenkinek!
­
Professional Certificate program

A Coursera a világ legnagyobb online oktatási platformja, ahol a legjobb egyetemek - köztük a Yale, a Michigani Egyetem, és olyan vállalatok, mint a Google, a Facebook és az IBM - 19 nyelven kínálnak több mint 4 ezer kurzust.

A Szegedi Tudományegyetem Kelet-Közép-Európában először csatlakozott a Courserához a Coursera for SZTE programon keresztül. Az együttműködés lehetővé teszi, hogy az egyetem polgársága mellett mindazok hozzáférhessenek a Courserán található tananyagokhoz, akik a legkorszerűbb tudás elsajátítására törekszenek – ráadásul az SZTE segítségével!.

4

Miért éri meg az SZTE Coursera programjában tanulni?

 

  • Naprakész tudás és igazolás vezető vállalatoktól és egyetemektől

  • Rugalmas tanulási környezet

  • Magyar nyelvű mentorprogram a tanulás teljes idejére

Képzések

Aktuális képzéseink

Untitled-3

TESOL (Teachers of English to Speakers of Other Language) tanúsítvány megszerzésére irányuló képzés nyelvtanárok részére készült. A 8 kurzusból álló szakmai tanfolyam célja, hogy a nyelvtanárok nyelvi és módszertani felkészítést követően az angolszász területen elismert tanúsítványt kapjanak. A képzés hamarosan indul.

Untitled-3-01

A mesterséges intelligencia (MI) forradalmasítja az egész informatikai iparágat, megváltoztatja azt, ahogyan a szektoron belüli vállalatok felhasználják az adatokat a döntések meghozatalához. A versenyképesség megőrzéséhez a szervezeteknek olyan képzett MI szakemberekre van szükségük, akik a gépi tanulás, neurális hálózatok, adatalapú döntéshozatal terén a legmodernebb ismeretekkel rendelkeznek. A 6 kurzusból álló szakmai tanfolyam célja a résztvevők a legmodernebb MI ismereteket szerezhessék meg, melyet az IBM AI Engineering tanúsítvány igazol. A képzés hamarosan indul.

Untitled-1-01

Az 5 kurzusból álló program célja az IT Support, operációs rendszerekkel, hálózatokkal, netbiztonsággal kapcsolatos ismeretek megalapozása, akár az IT szektorban való elhelyezkedés, akár saját vállalkozás indítása érdekében. A képzés hamarosan indul.

3

Elindult az online Facebook közösségi média marketing képzés a Szegedi Tudományegyetemen! Legyen Ön is Facebook-tanúsítással rendelkező digitálismarketing-szakember!
SZTE Coursera képzések

Külföldi felsőoktatási intézmények, szervezetek és vállaltok által a Coursera felületén meghirdetett MOOC rendszerű tanfolyamok, kurzusok és képzések, amelyek nem tartoznak a magyar Nemzeti Felsőoktatási Törvény alá, és a meghirdető intézmény, szervezet és vállalat által kibocsátott igazolással zárulnak, melyek befogadását a felsőoktatási intézményben kreditátviteli folyamat során lehet kérelmezni.


efop_logo


Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a coursera@szte.hu címen