Egyetemi tanrend

*Tanrendi kereső

Kérjük, írja be a keresett adat (kurzuskód címe, kódja, oktató, tanszék, szak vagy képzési program neve) első betűit.

Részletes keresési feltételek

Felfed / Elrejt

Tanterv

Kód:
LEM_D-B
Képzési forma:
Alapképzés (BA/BSc)
Tagozat:
Levelező
Képző intézet:
Kezelési kör:
Kredit:
210 kredit
Félév:
7
Speciális:
nem párosítható, nem tanári
Dátum:
2017.01.19. 11:52:00
Felvételi követelmények:
középiskola
Továbbtanulási lehetõségek:
egyetem/master
Értékelési rendszer:
TT / KPR TE Megnevezés Szemeszter
01234567
MK-LEMD-T Törzsképzés; Teljesítendő: min.168 kredit
kötelező tantárgy LEMDT010 Matematika; Teljesítendő: min. 8 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT011 Matematika 1.; _Előadás, 20 óra, _Kollokvium 4
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT013 Matematika 2.; _Előadás, 20 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT011 4
kötelező tantárgy LEMDT020 Alkalmazott informatika; Teljesítendő: min. 4 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT022 Alkalmazott informatika 1. gy.; _Számítógépes gyakorlat, 10 óra, _Gyakorlati jegy 2
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT024 Alkalmazott informatika 2. gy.; _Számítógépes gyakorlat, 10 óra, _Gyakorlati jegy, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT022 2
kötelező tantárgy LEMDT030 Biometria; Teljesítendő: min. 2 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT032 Biometria gy.; _Számítógépes gyakorlat, 10 óra, _Gyakorlati jegy, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT013 2
kötelező tantárgy LEMDT040 Általános és szervetlen kémia; Teljesítendő: min. 6 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT041 Általános és szervetlen kémia; _Előadás, 25 óra, _Kollokvium 6
kötelező tantárgy LEMDT060 Biológia; Teljesítendő: min. 4 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT061 Biológia; _Előadás, 15 óra, _Kollokvium 4
kötelező tantárgy LEMDT090 Fizika; Teljesítendő: min. 8 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT091 Fizika 1.; _Előadás, 15 óra, _Kollokvium 4
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT093 Fizika 2.; _Előadás, 15 óra, _Kollokvium 4
kötelező tantárgy LEMDT110 Gépészeti alapismeretek; Teljesítendő: min. 3 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT112 Gépészeti alapismeretek gy.; _Gyakorlat, 15 óra, _Gyakorlati jegy 3
kötelező tantárgy LEMDT120 Közgazdaságtani alapismeretek; Teljesítendő: min. 2 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT121 Közgazdaságtani alapismeretek; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium 2
kötelező tantárgy LEMDT200 Munkavédelem; Teljesítendő: min. 2 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT201 Munkavédelem; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium 2
kötelező tantárgy LEMDT050 Szerves és biokémia; Teljesítendő: min. 6 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT051 Szerves és biokémia; _Előadás, 25 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT041 6
kötelező tantárgy LEMDT070 Élelmiszeripari nyersanyagismeret; Teljesítendő: min. 3 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT071 Élelmiszeripari nyersanyagismeret; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium 3
kötelező tantárgy LEMDT080 Általános mikrobiológia; Teljesítendő: min. 4 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT081 Általános mikrobiológia; _Előadás, 15 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT061 4
kötelező tantárgy LEMDT100 Elektrotechnika; Teljesítendő: min. 3 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT101 Elektrotechnika; _Előadás, 15 óra, _Kollokvium 3
kötelező tantárgy LEMDT130 EU agrárpolitikája; Teljesítendő: min. 1 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT131 EU agrárpolitikája; _Előadás, 8 óra, _Beszámoló háromfokozatú 1
kötelező tantárgy LEMDT140 Élelmiszerkémia; Teljesítendő: min. 6 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT141 Élelmiszerkémia; _Előadás, 25 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT051 6
kötelező tantárgy LEMDT150 Élelmiszeranalitika; Teljesítendő: min. 6 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT151 Élelmiszeranalitika; _Előadás, 25 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT051 6
kötelező tantárgy LEMDT160 Élelmiszer- és ipari mikrobiológia; Teljesítendő: min. 6 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT161 Élelmiszer- és ipari mikrobiológia; _Előadás, 25 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT081 6
kötelező tantárgy LEMDT170 Élelmiszerbiztonság és higiénia; Teljesítendő: min. 4 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT171 Élelmiszerbiztonság és higiénia; _Előadás, 15 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT081 4
kötelező tantárgy LEMDT180 Méréstechnika és automatizálás; Teljesítendő: min. 4 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT181 Méréstechnika és automatizálás; _Előadás, 12 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT101 4
kötelező tantárgy LEMDT190 Élelmiszeripari műveletek; Teljesítendő: min. 18 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT191 Élelmiszeripari műveletek 1.; _Előadás, 25 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT091 6
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT193 Élelmiszeripari műveletek 2.; _Előadás, 25 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT191 6
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT195 Élelmiszeripari műveletek 3.; _Előadás, 25 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT193 6
kötelező tantárgy LEMDT210 Élelmiszeripari alapgépek; Teljesítendő: min. 3 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT211 Élelmiszeripari alapgépek; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium 3
kötelező tantárgy LEMDT220 Élelmiszeripari minőségirányítás alapjai; Teljesítendő: min. 3 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT221 Élelmiszeripari minőségirányítás alapjai; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium 3
kötelező tantárgy LEMDT230 Élelmiszertechnológia alapjai; Teljesítendő: min. 9 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT231 Élelmiszertechnológia alapjai 1.; _Előadás, 20 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT071 5
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT233 Élelmiszertechnológia alapjai 2.; _Előadás, 20 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT231 4
kötelező tantárgy LEMDT240 Élelmiszeripari gazdaságtan; Teljesítendő: min. 6 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT241 Élelmiszeripari gazdaságtan 1.; _Előadás, 15 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT121 3
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT243 Élelmiszeripari gazdaságtan 2.; _Előadás, 15 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT241 3
kötelező tantárgy LEMDT250 Gazdasági és élelmiszeripari jog; Teljesítendő: min. 2 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT251 Gazdasági és élelmiszeripari jog; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
kötelező tantárgy LEMDT500 Szakdolgozat; Teljesítendő: min. 15 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT501 Szakdolgozat 1.; _Konzultációs gyakorlat, 25 óra, _Beszámoló háromfokozatú 5
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT504 Szakdolgozat 2.; _Konzultációs gyakorlat, 50 óra, _Beszámoló háromfokozatú, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT501 10
kötelező tantárgy LEMDT610 Szakmai gyakorlat (intézményen kívül, 4 hetes); Teljesítendő: min. 30 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDT612 Szakmai gyakorlat (intézményen kívül, 4 hetes); _Külső gyakorlat, 160 óra, _Beszámoló háromfokozatú 30
MK-LEMD-K Közös (áll. és. növ.) tárgyak; Teljesítendő: min.8 kredit
kötelező tantárgy LEMDK280 Minőségbiztosítás; Teljesítendő: min. 3 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDK281 Minőségbiztosítás; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium 3
kötelező tantárgy LEMDK290 Élelmiszeripari környezetgazdálkodás; Teljesítendő: min. 3 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDK291 Élelmiszeripari környezetgazdálkodás; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium 3
kötelező tantárgy LEMDK300 Vállalatirányítás; Teljesítendő: min. 2 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDK301 Vállalatirányítás; _Előadás, 10 óra, _Kollokvium 2
MK-LEMD-A Állati er. szakmai tárgyak; Teljesítendő: min.24 kredit
kötelező tantárgy LEMDA260 Iparági szaktechnológiák (állati); Teljesítendő: min. 18 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDA261 Húsipari technológia; _Előadás, 20 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT081, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT141 6
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDA263 Baromfiipari technológia; _Előadás, 20 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT081, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT141 6
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDA265 Tejipari technológia; _Előadás, 20 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT081, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT141 6
kötelező tantárgy LEMDA270 Iparági szakmai gépek (állati); Teljesítendő: min. 6 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDA271 Húsipari gépek; _Előadás, 5 óra, _Beszámoló háromfokozatú, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT211, párhuzamosan felveendőLEMDA261 2
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDA273 Baromfiipari gépek; _Előadás, 5 óra, _Beszámoló háromfokozatú, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT211, párhuzamosan felveendőLEMDA263 2
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDA275 Tejipari gépek; _Előadás, 5 óra, _Beszámoló háromfokozatú, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT211, párhuzamosan felveendőLEMDA265 2
kötelező tantárgy LEMDA600 Szakmai gyakorlat kreditérték nélküli (állati); Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDA602 Szakmai gyakorlat kreditérték nélküli (húsipari); _Laboratóriumi gyakorlat, 10 óra, _Aláírás, párhuzamosan felveendőLEMDA261 0
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDA604 Szakmai gyakorlat kreditérték nélküli (baromfiipari); _Laboratóriumi gyakorlat, 10 óra, _Aláírás, párhuzamosan felveendőLEMDA263 0
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDA606 Szakmai gyakorlat kreditérték nélküli (tejipari); _Laboratóriumi gyakorlat, 10 óra, _Aláírás, párhuzamosan felveendőLEMDA606 0
MK-LEMD-N Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány; Teljesítendő: min.24 kredit
kötelező tantárgy LEMDN260 Iparági technológiák (növényi); Teljesítendő: min. 18 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDN261 Malomipari technológia; _Előadás, 20 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT081, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT141 6
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDN263 Sütőipari technológia; _Előadás, 20 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT081, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT141 6
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDN265 Édesipari technológia; _Előadás, 20 óra, _Kollokvium, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT081, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT141 6
kötelező tantárgy LEMDN270 Iparági szakmai gépek (növényi); Teljesítendő: min. 6 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDN271 Malomipari gépek; _Előadás, 5 óra, _Beszámoló háromfokozatú, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT211, párhuzamosan felveendőLEMDN261 2
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDN273 Sütőipari gépek; _Előadás, 5 óra, _Beszámoló háromfokozatú, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT211, párhuzamosan felveendőLEMDN263 2
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDN275 Édesipari gépek; _Előadás, 5 óra, _Beszámoló háromfokozatú, kurzusfelvétel előfeltételeLEMDT211, párhuzamosan felveendőLEMDN265 2
kötelező tantárgy LEMDN600 Szakmai gyakorlat kreditérték nélküli (növényi); Teljesítendő: min. 0 kredit
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDN602 Szakmai gyakorlat kreditérték nélküli (malomipari); _Laboratóriumi gyakorlat, 10 óra, _Aláírás, párhuzamosan felveendőLEMDN261 0
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDN604 Szakmai gyakorlat kreditérték nélküli (sütőipari); _Laboratóriumi gyakorlat, 10 óra, _Aláírás, párhuzamosan felveendőLEMDN263 0
kötelező tantárgy kötelező tárgyeleme LEMDN606 Szakmai gyakorlat kreditérték nélküli (édesipari); _Laboratóriumi gyakorlat, 10 óra, _Aláírás, párhuzamosan felveendőLEMDN265 0
MK-KOMO Közös modulok; Teljesítendő: min.10 kredit
TT / KPR TE Megnevezés Szemeszter
01234567
MK-LVL_D Választható tárgyak (D) levelezős; Teljesítendő: min.0 kredit
szabadon választható tantárgy LVLD1020 Konzervipar; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD1021 Konzervipar; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD1060 Gabonatárolás technika; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD1061 Gabonatárolás technika; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD9990 Más képzésben teljesített választható tárgy; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD9991 Más képzésben teljesített választható tárgy; _Előadás, 2 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD1100 Gasztronómiai kultúra; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD1101 Gasztronómiai kultúra; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD0010 Demonstrátori feladat; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD0011 Demonstrátori feladat; _Előadás, 5 óra, _Beszámoló háromfokozatú, ismételten felvehető 1
szabadon választható tantárgy LVLD1140 Alkoholos italok, vagy növényi eredetű nyersanyagok erjesztése; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD1141 Alkoholos italok, vagy növényi eredetű nyersanyagok erjesztése; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD1150 A korszerű táplálkozás és az epigenomika összefüggései; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD1151 A korszerű táplálkozás és az epigenomika összefüggései; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD1160 Húsipari számítások; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD1161 Húsipari számítások; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD1190 Gabonaipari trendek; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD1191 Gabonaipari trendek; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD1230 Alkoholos italok gyártása; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD1231 Alkoholos italok gyártása; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
szabadon választható tantárgy LVLD1240 Gabonafélék beltartalmának javítása nemesítéssel; Teljesítendő: min. 0 kredit
szabadon választható tantárgy szabadon választható tárgyeleme LVLD1241 Gabonafélék beltartalmának javítása nemesítéssel; _Előadás, 10 óra, _Beszámoló háromfokozatú 2
Jelmagyarázat: MK - mérföldko; TT/KPR - tantárgy vagy becsatolt képzési program; TE, Tantárgyelem - tantárgy tárgyeleme; - kötelező; - kötelezően választható, - szabadon választható; Tárgyelemeknél az ikon színe a tantárgy kötelezőségét jelzi, a beleírt betű pedig a tárgyelem tantárgyon belüli kötelezőségét; : ismételten felvehető; - kurzusfelvétel előfeltétele; - párhuzamosan felveendő; - vizsga előfeltétele; 0,1,... - ajánlott félév(ek) és kredit; k: kreditpontok

Ösvény: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó specializáció

Mérföldkő teljesítése kötelező.
Kötelező tantárgyak száma 27
A mérföldkő tárgyaiból min.168 kredit összegyüjtése.
A kötelező tantárgyak teljesítése.
Mérföldkő teljesítése kötelező.
Kötelező tantárgyak száma 3
A mérföldkő tárgyaiból min.8 kredit összegyüjtése.
A kötelező tantárgyak teljesítése.
Mérföldkő teljesítése kötelező.
Kötelező tantárgyak száma 3
A mérföldkő tárgyaiból min.24 kredit összegyüjtése.
A kötelező tantárgyak teljesítése.
Mérföldkő teljesítése kötelező.
A mérföldkő tárgyaiból és a beágyazott mérföldkövek tárgyaiból min.10 kredit összegyüjtése.
A kötelező tantárgyak teljesítése.
Mérföldkő teljesítése kötelező.
Szabadon választható tantárgyak száma 11
A mérföldkő tárgyaiból min.0 kredit összegyüjtése.
A kötelező tantárgyak teljesítése.

Ösvény: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó specializáció

Mérföldkő teljesítése kötelező.
Kötelező tantárgyak száma 27
A mérföldkő tárgyaiból min.168 kredit összegyüjtése.
A kötelező tantárgyak teljesítése.
Mérföldkő teljesítése kötelező.
Kötelező tantárgyak száma 3
A mérföldkő tárgyaiból min.8 kredit összegyüjtése.
A kötelező tantárgyak teljesítése.
Mérföldkő teljesítése kötelező.
Kötelező tantárgyak száma 3
A mérföldkő tárgyaiból min.24 kredit összegyüjtése.
A kötelező tantárgyak teljesítése.
Mérföldkő teljesítése kötelező.
A mérföldkő tárgyaiból és a beágyazott mérföldkövek tárgyaiból min.10 kredit összegyüjtése.
A kötelező tantárgyak teljesítése.
Mérföldkő teljesítése kötelező.
Szabadon választható tantárgyak száma 11
A mérföldkő tárgyaiból min.0 kredit összegyüjtése.
A kötelező tantárgyak teljesítése.

Szakterületi tárgyak részletes felsorolása

LEMD-A Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó specializáció modul
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Teljesítendő:
min.18 kredit
_Előadás, kötelező, 20 óra / 6 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 20 óra / 6 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 5. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 20 óra / 6 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 6. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Teljesítendő:
min.6 kredit
_Előadás, kötelező, 5 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 5 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Javasolt felvétele:
a képzés 5. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 5 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Javasolt felvétele:
a képzés 6. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Laboratóriumi gyakorlat, kötelező, 10 óra
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Aláírás
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Laboratóriumi gyakorlat, kötelező, 10 óra
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Aláírás
Javasolt felvétele:
a képzés 5. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Laboratóriumi gyakorlat, kötelező, 10 óra
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Aláírás
Javasolt felvétele:
a képzés 6. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
LEMD-K Közös (áll. és. növ.) tárgyak modul
Felelős tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős oktató:
Marosi Tibor Dr. (MATLAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.3 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 3 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 7. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Felelős oktató:
László Zsuzsanna Dr. (LAZIAET.SZE)
Teljesítendő:
min.3 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 3 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 6. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Teljesítendő:
min.2 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 7. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
LEMD-N Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó specializáció modul
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Véha Antal Dr. (VEAJAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.18 kredit
_Előadás, kötelező, 20 óra / 6 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 20 óra / 6 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 5. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 20 óra / 6 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 6. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Teljesítendő:
min.6 kredit
_Előadás, kötelező, 5 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 5 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Javasolt felvétele:
a képzés 5. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 5 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Javasolt felvétele:
a képzés 6. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Laboratóriumi gyakorlat, kötelező, 10 óra
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Aláírás
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Laboratóriumi gyakorlat, kötelező, 10 óra
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Aláírás
Javasolt felvétele:
a képzés 5. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Laboratóriumi gyakorlat, kötelező, 10 óra
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Aláírás
Javasolt felvétele:
a képzés 6. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
LEMD-T Alapozó tárgyak és szakmai törzsanyag modul
Felelős tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Felelős oktató:
Horváth Zsuzsanna Dr. (HOHJAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.8 kredit
_Előadás, kötelező, 20 óra / 4 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 1. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 20 óra / 4 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 2. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Teljesítendő:
min.4 kredit
_Számítógépes gyakorlat, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Gyakorlati jegy
Javasolt felvétele:
a képzés 1. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
_Számítógépes gyakorlat, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Gyakorlati jegy
Javasolt felvétele:
a képzés 2. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Felelős oktató:
Horváth Zsuzsanna Dr. (HOHJAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.2 kredit
_Számítógépes gyakorlat, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Gyakorlati jegy
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Teljesítendő:
min.6 kredit
_Előadás, kötelező, 25 óra / 6 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 1. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Teljesítendő:
min.6 kredit
_Előadás, kötelező, 25 óra / 6 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 2. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Teljesítendő:
min.4 kredit
_Előadás, kötelező, 15 óra / 4 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 1. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Teljesítendő:
min.3 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 3 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 2. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Soós József Dr. (SOJJABS.SZE)
Teljesítendő:
min.4 kredit
_Előadás, kötelező, 15 óra / 4 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 2. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Teljesítendő:
min.8 kredit
_Előadás, kötelező, 15 óra / 4 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 1. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 15 óra / 4 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 2. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Műszaki Intézet
Felelős oktató:
Varga László Dr. (VALJAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.3 kredit
_Előadás, kötelező, 15 óra / 3 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 3. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Műszaki Intézet
Felelős tanszék:
Műszaki Intézet
Teljesítendő:
min.3 kredit
_Gyakorlat, kötelező, 15 óra / 3 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Gyakorlati jegy
Javasolt felvétele:
a képzés 1. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Műszaki Intézet
Felelős tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Teljesítendő:
min.2 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 1. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős oktató:
Balogh Sándor Dr. (BASJAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.1 kredit
_Előadás, kötelező, 8 óra / 1 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Javasolt felvétele:
a képzés 2. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Horváthné dr. Almássy Katalin (HOAJABS.SZE)
Teljesítendő:
min.6 kredit
_Előadás, kötelező, 25 óra / 6 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 3. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Bara Tamásné Dr. (BATJACS.SZE)
Teljesítendő:
min.6 kredit
_Előadás, kötelező, 25 óra / 6 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Fenyvessy József Dr. (FEJJABS.SZE)
Teljesítendő:
min.6 kredit
_Előadás, kötelező, 25 óra / 6 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 3. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Teljesítendő:
min.4 kredit
_Előadás, kötelező, 15 óra / 4 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 5. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Műszaki Intézet
Teljesítendő:
min.4 kredit
_Előadás, kötelező, 12 óra / 4 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Műszaki Intézet
Felelős tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Felelős oktató:
Hodúr Cecília Prof. Dr. (HOCJAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.18 kredit
_Előadás, kötelező, 25 óra / 6 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 3. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 25 óra / 6 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 25 óra / 6 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 5. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Folyamatmérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Teljesítendő:
min.2 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 1. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Műszaki Intézet
Felelős oktató:
Varga-Simon Erika (SIEMAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.3 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 3 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 2. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Műszaki Intézet
Felelős tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős oktató:
Marosi Tibor Dr. (MATLAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.3 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 3 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 6. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Csanádi József Dr. (CSJJABS.SZE)
Teljesítendő:
min.9 kredit
_Előadás, kötelező, 20 óra / 5 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 3. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Előadás, kötelező, 20 óra / 4 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős oktató:
Panyor Ágota Dr. (PAAJAFS.SZE)
Teljesítendő:
min.6 kredit
_Előadás, kötelező, 15 óra / 3 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 3. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
_Előadás, kötelező, 15 óra / 3 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Kollokvium
Javasolt felvétele:
a képzés 4. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Teljesítendő:
min.2 kredit
_Előadás, kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Javasolt felvétele:
a képzés 7. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Teljesítendő:
min.15 kredit
_Konzultációs gyakorlat, kötelező, 25 óra / 5 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Javasolt felvétele:
a képzés 5. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
_Konzultációs gyakorlat, kötelező, 50 óra / 10 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Javasolt felvétele:
a képzés 6. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Gyimes Ernő Dr. (GYEJAAS.SZE)
Teljesítendő:
min.30 kredit
_Külső gyakorlat, kötelező, 160 óra / 30 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Javasolt felvétele:
a képzés 7. félévében.
Meghirdetése:
az őszi félévben
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
LVL_D Választható tantárgyak (D) modul
Felelős tanszék:
MK Mérnöki Kar
Felelős oktató:
Panyor Ágota Dr. (PAAJAFS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 5 óra / 1 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
MK Mérnöki Kar
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Eszes Ferenc Dr. (ESFJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Véha Antal Dr. (VEAJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Szabóné Nagy Andrea Dr. (SZNPAAA.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Csanádi József Dr. (CSJJABS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Szabóné Nagy Andrea Dr. (SZNPAAA.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Eszes Ferenc Dr. (ESFJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Véha Antal Dr. (VEAJAAS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Csanádi József Dr. (CSJJABS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős oktató:
Matuz János Dr. (MAJSACS.SZE)
_Előadás, nem kötelező, 10 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
Élelmiszermérnöki Intézet
Felelős tanszék:
MK Mérnöki Kar
_Előadás, nem kötelező, 2 óra / 2 kredit
Ismétlés:
A tárgyelem nem ismételhető.
Teljesítés módja:
_Beszámoló háromfokozatú
Kurzushirdető tanszék:
MK Mérnöki Kar
Utolsó frissítés dátuma: 2017.04.07. 12:52

Súgó

 
Ezen az oldalon az egyetem ETR tanulmányi rendszerében meghirdetett kurzusok közt kereshet és böngészhet. Az ETR-ből az adatok időszakosan kerülnek áttöltésre, ennek időpontját az „Utolsó frissítés dátuma” szövegnél ellenőrizheti. Fontos, hogy csak azok a képzések, szakok, oktatók stb. jelennek meg itt, amelyekhez (akikhez) az adott félévben már történt az ETR-ben kurzushirdetés. A teljes egyetemi szakkínálatról a felvi.hu oldalain, vagy az egyes karok honlapján tájékozódhat.
 
Először az egyetemi félévet kell kiválasztania, ez az oldal tetején a „… félév ETR-tanrend” felirat melletti balra <<<, ill. jobbra >>> mutató hármas nyílhegyekkel lépegetve lehetséges. Magán a feliraton való kattintás az oldalt alapállapotba állítja.
 
A „Tanrendi kereső” mezőbe írt szöveggel általános keresést végezhet egy lépésben a képzési programok, kurzuskódok, oktatók, szakok és tanszékek közt.
 
Ha a „Részletes keresési feltételek” dobozt a jobbra mutató kettős >> nyílheggyel kinyitja, akkor több szempontú keresést indíthat, ha a megfelelő mezőkre való kattintás után megjelenő listákból a kívánt tételeket (feltételenként egyet) kiválasztja. A lekérdezéshez kijelölt szempontokat a „Kiválasztott keresési feltételek” rész után ellenőrizheti.
 
A „Tanrendi böngésző” részben keresés nélkül, rendezett listákat áttekintve tájékozódhat a féléves tanrendben. A böngészést több kiinduló szempont szerint lehet elkezdeni (oktatók, szakok, képzési programok, tanszékek, ill. karok).
 
A böngésző és a kereső többoszlopos eredménylistái általában a különböző oszlopok szerint átrendezhetők: ehhez a megfelelő oszlopnévre kell kattintania (egyszer az emelkedő, kétszer a csökkenő sorrendhez). Az aktuális rendezettséget a fel- vagy lefelé mutató kettős nyílhegy mutatja az oszlopnévben.
 
A listák sorainak a végén található jobbra mutató kettős >> nyílhegyek rendszerint a megfelelő adat ETR-beli nyilvános adatlapját mutatják meg. Az ezen való továbblépés esetén előfordulhat, hogy egy link már védett, nem nyilvános oldalra vezet, ilyenkor az ETR-es bejelentkező képernyő jelenik meg. Ekkor vagy lépjen vissza a böngészője megfelelő gombjával, vagy jelentkezzen be az ETR-be, ahol az adatlekérést a védett oldalakon is folytathatja.
 
A „Képzési programok szerinti kurzuskódlista” képernyőn két adat rövidítetten kerül megjelenítésre. Ezek feloldása:
Képzési forma (szint)
 
Tagozat
0
Nem releváns
 
E
Esti
A
Alapképzés
 
K
Képzőhelyen kívüli
B
Bachelorképzés
 
L
Levelező
E
Egységes osztatlan képzés
 
N
Nappali
F
Felsőfokú szakképzés
 
T
Távoktatás
K
Kiegészítő alapképzés
 
 
 
M
Mesterképzés
 
 
 
P
Doktori képzés
 
 
 
S
Szakirányú továbbképzés
 
 
 
X
Egyéb képzés
 
 
 
 
Készítő