TT / KPR | TE | Megnevezés | Szemeszter | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
MK-KOT Élelmiszeripari környezetmérnök szakirány tárgyai; Teljesítendő: min.31 kredit | ||||||||||
EFBN37 | Élelmiszeripari gyártásismeret; Teljesítendő: min. 3 kredit | |||||||||
EFBN37E | Élelmiszeripari gyártásismeret; _Előadás, 2 óra, _Kollokvium | 3 | ||||||||
EFBN38 | Élelmiszeripari nyersanyagismeret; Teljesítendő: min. 3 kredit | |||||||||
EFBN38E | Élelmiszeripari nyersanyagismeret; _Előadás, 2 óra, _Kollokvium | 3 | ||||||||
EFBN39 | Növényi eredetű alapanyagokat feldolgozó technológiák; Teljesítendő: min. 6 kredit | |||||||||
EFBN39E | Növényi eredetű alapanyagokat feldolgozó technológiák; _Előadás, 3 óra, _Kollokvium, EFBN39G | 4 | ||||||||
EFBN39G | Növényi eredetű alapanyagokat feldolgozó technológiák gyakorlat; _Gyakorlat, 2 óra, _Gyakorlati jegy, , EFBN39E | 2 | ||||||||
KBN828 | Környezetanalitika gyakorlat; Teljesítendő: min. 3 kredit | |||||||||
KBN828G | Környezetanalitika gyakorlat; _Laboratóriumi gyakorlat, 3 óra, _Gyakorlati jegy | 3 | ||||||||
TBN315 | Mérnöki kommunikáció és magatartás; Teljesítendő: min. 2 kredit | |||||||||
TBN315S | Mérnöki kommunikáció és magatartás; _Szeminárium, 2 óra, _Gyakorlati jegy | 2 | ||||||||
EFBN40 | Környezettechnika gyakorlat; Teljesítendő: min. 3 kredit | |||||||||
EFBN40G | Környezettechnika gyakorlat; _Gyakorlat, 3 óra, _Gyakorlati jegy | 3 | ||||||||
TBN316 | Biztonságtechnika, munkavédelem; Teljesítendő: min. 2 kredit | |||||||||
TBN316S | Biztonságtechnika, munkavédelem; _Szeminárium, 2 óra, _Gyakorlati jegy | 2 | ||||||||
EFBN41 | Állati eredetű alapanyagokat feldolgozó technológiák; Teljesítendő: min. 6 kredit | |||||||||
EFBN41E | Állati eredetű alapanyagokat feldolgozó technológiák; _Előadás, 3 óra, _Kollokvium, EFBN41G | 4 | ||||||||
EFBN41G | Állati eredetű alapanyagokat feldolgozó technológiák gyakorlat; _Gyakorlat, 2 óra, _Gyakorlati jegy, EFBN41E | 2 | ||||||||
EFBN42 | Élelmiszerbiztonság alapjai; Teljesítendő: min. 3 kredit | |||||||||
EFBN42E | Élelmiszerbiztonság alapjai; _Előadás, 2 óra, _Kollokvium | 3 | ||||||||
Képzési forma (szint)
|
|
Tagozat
|
||
0
|
Nem releváns
|
|
E
|
Esti
|
A
|
Alapképzés
|
|
K
|
Képzőhelyen kívüli
|
B
|
Bachelorképzés
|
|
L
|
Levelező
|
E
|
Egységes osztatlan képzés
|
|
N
|
Nappali
|
F
|
Felsőfokú szakképzés
|
|
T
|
Távoktatás
|
K
|
Kiegészítő alapképzés
|
|
|
|
M
|
Mesterképzés
|
|
|
|
P
|
Doktori képzés
|
|
|
|
S
|
Szakirányú továbbképzés
|
|
|
|
X
|
Egyéb képzés
|
|
|
|