TT / KPR | TE | Megnevezés | Szemeszter | ||
---|---|---|---|---|---|
0 | 1 | 2 | |||
MK-KOE Különbözeti vizsgák; Teljesítendő: max.28 kredit | |||||
KOEAV010 | Élelmiszeripari alapgépek; Teljesítendő: min. 3 kredit | ||||
KOEAV011 | Élelmiszeripari alapgépek; _Önálló vizsga, 0 óra, _Kollokvium | 3 | |||
KOEAV020 | Élelmiszeripri technológia alapjai; Teljesítendő: min. 10 kredit | ||||
KOEAV021 | Élelmiszeripri technológia alapjai; _Önálló vizsga, 0 óra, _Kollokvium | 10 | |||
KOEAV030 | Élelmiszer- és ipari mikrobiológia; Teljesítendő: min. 6 kredit | ||||
KOEAV031 | Élelmiszer- és ipari mikrobiológia; _Önálló vizsga, 0 óra, _Kollokvium | 6 | |||
KOEAV040 | Élelmiszerkémia; Teljesítendő: min. 6 kredit | ||||
KOEAV041 | Élelmiszerkémia; _Önálló vizsga, 0 óra, _Kollokvium | 6 | |||
KOEAV050 | Élelmiszeripari minőségbiztosítás; Teljesítendő: min. 3 kredit | ||||
KOEAV051 | Élelmiszeripari minőségbiztosítás; _Önálló vizsga, 0 óra, _Kollokvium | 3 | |||
Képzési forma (szint)
|
|
Tagozat
|
||
0
|
Nem releváns
|
|
E
|
Esti
|
A
|
Alapképzés
|
|
K
|
Képzőhelyen kívüli
|
B
|
Bachelorképzés
|
|
L
|
Levelező
|
E
|
Egységes osztatlan képzés
|
|
N
|
Nappali
|
F
|
Felsőfokú szakképzés
|
|
T
|
Távoktatás
|
K
|
Kiegészítő alapképzés
|
|
|
|
M
|
Mesterképzés
|
|
|
|
P
|
Doktori képzés
|
|
|
|
S
|
Szakirányú továbbképzés
|
|
|
|
X
|
Egyéb képzés
|
|
|
|