TT / KPR | TE | Megnevezés | Szemeszter | |||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
MK-KOT Kötelező tárgyak; Teljesítendő: min.33 kredit | ||||||||||
EFBN28 | Biológiai ipari elválasztás műveletei; Teljesítendő: min. 3 kredit | |||||||||
EFBN28E | Biológiai ipari elválasztás műveletei; _Előadás, 2 óra, _Kollokvium | 3 | ||||||||
EFBN29 | Minőségbiztosítási rendszerek; Teljesítendő: min. 3 kredit | |||||||||
EFBN29E | Minőségbiztosítási rendszerek; _Előadás, 2 óra, _Kollokvium | 3 | ||||||||
EFBN30 | Csomagolás technika; Teljesítendő: min. 3 kredit | |||||||||
EFBN30G | Csomagolás technika; _Gyakorlat, 2 óra, _Gyakorlati jegy | 3 | ||||||||
EFBN31 | Növényi eredetű nyersanyagok élip. biotechnológiája; Teljesítendő: min. 3 kredit | |||||||||
EFBN31E | Növényi eredetű nyersanyagok élip. biotechnológiája; _Előadás, 2 óra, _Kollokvium | 3 | ||||||||
EFBN32 | Élelmiszeripari mikrobiológia; Teljesítendő: min. 6 kredit | |||||||||
EFBN32E | Élelmiszeripari mikrobiológia; _Előadás, 2 óra, _Kollokvium, EFBN32L | 3 | ||||||||
EFBN32L | Élelmiszeripari mikrobiológia; _Laboratóriumi gyakorlat, 3 óra, _Gyakorlati jegy, EFBN32E | 3 | ||||||||
EFBN33 | Állati eredetű nyersanyagok élip. biotechnológiája; Teljesítendő: min. 3 kredit | |||||||||
EFBN33E | Állati eredetű nyersanyagok élip. biotechnológiája; _Előadás, 2 óra, _Kollokvium | 3 | ||||||||
EFBN34 | Élelmiszeripari analitika; Teljesítendő: min. 6 kredit | |||||||||
EFBN34E | Élelmiszeripari analitika; _Előadás, 2 óra, _Kollokvium, EFBN34L | 3 | ||||||||
EFBN34L | Élelmiszeripari analitika; _Laboratóriumi gyakorlat, 3 óra, _Gyakorlati jegy, EFBN34E | 3 | ||||||||
EFBN35 | Élelmiszerbiztonság és higiénia; Teljesítendő: min. 3 kredit | |||||||||
EFBN35E | Élelmiszerbiztonság és higiénia; _Előadás, 2 óra, _Beszámoló háromfokozatú | 3 | ||||||||
EFBN36 | Élelmiszerkémia és táplálkozástan; Teljesítendő: min. 3 kredit | |||||||||
EFBN36E | Élelmiszerkémia és táplálkozástan; _Előadás, 2 óra, _Kollokvium | 3 | ||||||||
Képzési forma (szint)
|
|
Tagozat
|
||
0
|
Nem releváns
|
|
E
|
Esti
|
A
|
Alapképzés
|
|
K
|
Képzőhelyen kívüli
|
B
|
Bachelorképzés
|
|
L
|
Levelező
|
E
|
Egységes osztatlan képzés
|
|
N
|
Nappali
|
F
|
Felsőfokú szakképzés
|
|
T
|
Távoktatás
|
K
|
Kiegészítő alapképzés
|
|
|
|
M
|
Mesterképzés
|
|
|
|
P
|
Doktori képzés
|
|
|
|
S
|
Szakirányú továbbképzés
|
|
|
|
X
|
Egyéb képzés
|
|
|
|