Egyetemi tanrend

*Tanrendi kereső

Kérjük, írja be a keresett adat (kurzuskód címe, kódja, oktató, tanszék, szak vagy képzési program neve) első betűit.

Részletes keresési feltételek

Felfed / Elrejt

Oktatói adatlap

Oktató neve:

Johan Zsuzsanna Brigitta

Alaptanszék:

Oktató kurzusai

KurzuskódKurzuscímTípusSablonIdőpontHelyszín
ALT-B41-1 A magyar nyelv török elemei 1. _Előadás _Kollokvium {Csütörtök 12:00-13:00} {Altajisztika szem.szoba}
ÓKNK1061-1 Bevezetés a filológiai műhelymunkába _Gyakorlat _Gyakorlati jegy {Csütörtök 16:00-17:00} {Altajisztika szem.szoba}
ALT-B43-1 Etimológiai gyakorlatok 1. _Gyakorlat _Gyakorlati jegy {Csütörtök 13:00-14:00} {Altajisztika szem.szoba}
ALT-S171-2 Konzultáció BA _Konzultációs gyakorlat _Aláírás {Kedd 15:00-16:00} {Altajisztika szem.szoba}
ALTP-O125-1 Philological analysis of Altaic texts (OldTurkic) Lecture Kolloquium
ALTP-O113-1 Research 3. Practice Signature {Kedd 11:00-13:00} {Altajisztika szem.szoba}
ALTP-OP411-1 Research seminar with the dissertation advisor Practice Signature {Kedd 13:00-15:00} {Altajisztika szem.szoba}
ALT-B1052-1 Szakdolgozati szeminárium 2. _Szeminárium _Gyakorlati jegy {Csütörtök 16:00-17:30} {Altajisztika szem.szoba}
ALT-M121-1 Szakszeminárium 1. _Szeminárium _Gyakorlati jegy {Csütörtök 16:00-17:00} {Altajisztika szem.szoba}
ALT-S171-4 Szeminárium _Gyakorlat _Gyakorlati jegy {Csütörtök 16:00-17:00} {Altajisztika szem.szoba}
ALT-S121-1 Török fordítási gyakorlat 1. _Gyakorlat _Gyakorlati jegy
{Hétfő 13:00-14:00; C ...
{Altajisztika szem.szoba}
Utolsó frissítés dátuma: 2017.04.07. 12:52

Súgó

 
Ezen az oldalon az egyetem ETR tanulmányi rendszerében meghirdetett kurzusok közt kereshet és böngészhet. Az ETR-ből az adatok időszakosan kerülnek áttöltésre, ennek időpontját az „Utolsó frissítés dátuma” szövegnél ellenőrizheti. Fontos, hogy csak azok a képzések, szakok, oktatók stb. jelennek meg itt, amelyekhez (akikhez) az adott félévben már történt az ETR-ben kurzushirdetés. A teljes egyetemi szakkínálatról a felvi.hu oldalain, vagy az egyes karok honlapján tájékozódhat.
 
Először az egyetemi félévet kell kiválasztania, ez az oldal tetején a „… félév ETR-tanrend” felirat melletti balra <<<, ill. jobbra >>> mutató hármas nyílhegyekkel lépegetve lehetséges. Magán a feliraton való kattintás az oldalt alapállapotba állítja.
 
A „Tanrendi kereső” mezőbe írt szöveggel általános keresést végezhet egy lépésben a képzési programok, kurzuskódok, oktatók, szakok és tanszékek közt.
 
Ha a „Részletes keresési feltételek” dobozt a jobbra mutató kettős >> nyílheggyel kinyitja, akkor több szempontú keresést indíthat, ha a megfelelő mezőkre való kattintás után megjelenő listákból a kívánt tételeket (feltételenként egyet) kiválasztja. A lekérdezéshez kijelölt szempontokat a „Kiválasztott keresési feltételek” rész után ellenőrizheti.
 
A „Tanrendi böngésző” részben keresés nélkül, rendezett listákat áttekintve tájékozódhat a féléves tanrendben. A böngészést több kiinduló szempont szerint lehet elkezdeni (oktatók, szakok, képzési programok, tanszékek, ill. karok).
 
A böngésző és a kereső többoszlopos eredménylistái általában a különböző oszlopok szerint átrendezhetők: ehhez a megfelelő oszlopnévre kell kattintania (egyszer az emelkedő, kétszer a csökkenő sorrendhez). Az aktuális rendezettséget a fel- vagy lefelé mutató kettős nyílhegy mutatja az oszlopnévben.
 
A listák sorainak a végén található jobbra mutató kettős >> nyílhegyek rendszerint a megfelelő adat ETR-beli nyilvános adatlapját mutatják meg. Az ezen való továbblépés esetén előfordulhat, hogy egy link már védett, nem nyilvános oldalra vezet, ilyenkor az ETR-es bejelentkező képernyő jelenik meg. Ekkor vagy lépjen vissza a böngészője megfelelő gombjával, vagy jelentkezzen be az ETR-be, ahol az adatlekérést a védett oldalakon is folytathatja.
 
A „Képzési programok szerinti kurzuskódlista” képernyőn két adat rövidítetten kerül megjelenítésre. Ezek feloldása:
Képzési forma (szint)
 
Tagozat
0
Nem releváns
 
E
Esti
A
Alapképzés
 
K
Képzőhelyen kívüli
B
Bachelorképzés
 
L
Levelező
E
Egységes osztatlan képzés
 
N
Nappali
F
Felsőfokú szakképzés
 
T
Távoktatás
K
Kiegészítő alapképzés
 
 
 
M
Mesterképzés
 
 
 
P
Doktori képzés
 
 
 
S
Szakirányú továbbképzés
 
 
 
X
Egyéb képzés