SZTE magazin

Mentoraink

2016. február 11.

45 méter mélyen, 819 cölöp, 5500 m2 rezgésmentes alap – csupán néhány adat az épülő ELI-ALPS lézeres kutatóközpontról, ahol az orvosbiológia, vegyészet, nanotechnológia, anyagtudomány, éghajlattan, energetika terén és számos egyéb területen is folynak majd kutatások együttműködésben a Szegedi Tudományegyetemmel.

2016. február 11.

A Szegedi Tudományegyetem és az Unilever Magyarország Kft. közötti szakmai együttműködés hosszú időre nyúlik vissza. Az Unilever magyarországi működése óta alkalmaz röszkei gyáregységében élelmiszermérnököket, akik a korábbi Élelmiszeripari Főiskolán, illetve annak jogutódján az SZTE-n végeztek.

2016. február 11.

A szegedi székhelyű Goodwill Pharma Kft. 100 százalékban magyar tulajdonú, hazai munkaerőt foglalkoztató, dinamikusan fejlődő gyógyszeripari vállalkozásként számos területen kiemelt partnere a Szegedi Tudományegyetemnek. A cég alapító-tulajdonosa, Dr. Jójárt Ferenc szerint a közös cél az, hogy a jövőben még több új, innovatív, piaci igényekhez igazodó termékfejlesztési projekt szülessen az együttműködésből.

2016. február 11.

Az EPAM a Szegedi Tudományegyetemmel évek óta szoros együttműködésben dolgozik azon, hogy a jövő informatikus tehetségei az egyetem elvégzése után még felkészültebben, versenyképes tudás birtokában léphessenek ki a munkaerőpiacra.

2016. február 11.

A makói ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. a világ egyik vezető autóipari beszállítójának hazai leányvállalataként folyamatosan kutatja a jövő tehetségeit. A gyakornoki pozícióikon és programjaikon túlmutatóan 2015-től a duális képzési rendszerben is együttműködnek a Szegedi Tudományegyetemmel. De hogyan zajlik mindez a 2000 fős nagyvállalatnál?

2016. február 09.

A Bonafarm Csoport számára kiemelten fontos a kimagasló teljesítményű hallgatók megtalálása, ezáltal a cég hosszú távon biztosítja a minőségi szakmai- és vezetői utánpótlást. A Szegedi Tudományegyetemmel is hosszú évek óta működik együtt a Bonafarm. A kiválasztott egyetemi hallgatókat több féléven keresztül támogatja ösztöndíjjal, vagy fogadja szakmai gyakorlatra telephelyein.

LetöltésSZEM_boritoSZEM_angol
AMM_kulonszamAlmaMater_Magazin_2019_tel
SZTEminarium_cimlapSZEM_klinika_2020_01