Klinikai kutatás a Szegedi Tudományegyetemen

Szeretettel köszöntjük Önt a Szegedi Tudományegyetem IKIKK Klinikai Kutatások Kompetencia Központ honlapján.

A honlap a Szegedi Tudományegyetemen folyó klinikai farmakológiai tevékenység átláthatóságát kívánja könnyíteni. Célunk, hogy mind megbízóink, mind vizsgálóink számára áttekinthető és világos képet adjunk a klinikai vizsgálatokhoz kapcsolódó támogató tevékenységeinkről, illetve tájékoztatást nyújtsunk az Egyetemünkön működő vizsgálóhelyekről, vizsgálatokról.

Bízunk benne, hogy honlapunk hatékony információforrásként szolgál minden partnerünk számára, ezáltal is segítve a klinikai farmakológiai vizsgálatok további eredményes megvalósítását a Szegedi Tudományegyetemen.

rektori

Aktualitások:

Annak érdekében, hogy a klinikai vizsgálatok a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetben is a lehető legbiztonságosabban folyhassanak, a Szegedi Tudományegyetem új szabványműveleti előíratokat vezetett be az egészségügyi veszélyhelyzet idejére. Ezen szabványműveleti előíratok itt letölthetőek.

2021. NOVEMBER 16-TÓL A 3/2021. KANCELLÁRI UTASÍTÁS ALAPJÁN SZPONZORÁLT KLINIKAI VIZSGÁLAT CSAK EGYSZERZŐDÉSES FORMÁBAN KÖTHETŐ! letöltés

Az új GCP vizsgálóhely (6720 Szeged, Korányi fasor 9. Kis Oktatási Épület, külön oldalsó bejárat) elérhetőségei: Széllné Andóczi Mónika 06 70 634 5556 vagy 5068-as belső melléken.

A 2021. évi XXIII. törvény szerint a Szegedi Tudományegyetem általános jogutódlással átalakult. A korábban központi költségvetési szerv jogállású Szegedi Tudományegyetem 2021. augusztus 1-től a Szegedi Tudományegyetemért Alapítvány fenntartásába került, és a közfeladatot ellátó közérdekű vagyonkezelő alapítvány fenntartásában egyéb közhasznú szervezetként működik tovább. ennek megfelelően változtak az Egyetem pénzügyi és statisztikai adatai, melyek elérhetőek a  https://u-szeged.hu/gsz/szte-altalanos-penzugyi-es-statisztikai-adatai címen.