Szegedi Tudományegyetem  IKIKK Gyógyszerfejlesztési és Klinikai Kutatások Kompetencia Központ

Klinikai kutatások támogatása a Szegedi Tudományegyetemen

A honlap a Szegedi Tudományegyetemen folyó klinikai farmakológiai tevékenység átláthatóságát kívánja könnyíteni. Célunk, hogy mind megbízóink, mind vizsgálóink számára áttekinthető és világos képet adjunk a klinikai vizsgálatokhoz kapcsolódó támogató tevékenységeinkről, illetve tájékoztatást nyújtsunk az Egyetemünkön működő vizsgálóhelyekről, vizsgálatokról.

Bízunk benne, hogy honlapunk hatékony információforrásként szolgál minden partnerünk számára, ezáltal is segítve a klinikai farmakológiai vizsgálatok további eredményes megvalósítását a Szegedi Tudományegyetemen.


cimlapkep

Aktualitások:

Felhívjuk figyelmét, hogy 2023.06.09-től kezdődően, a 1/2023. (VI. 09.) sz. rektori utasítás értelmében az RKEB beadványcsomag kiegészül a kutatásvezető arra vonatkozó nyilatkozatával, hogy a kutatást a Regionális Kutatásetikai Bizottság szakmai-etikai véleménye alapján nem, csak a hatósági engedély birtokában kezdi meg. Erre vonatkozó nyilatkozat sablon itt elérhető.

A Szegedi Tudományegyetem OMS adatbázisban szereplő címeinek listája honlapunkon, a Hasznos információk között, vagy ide kattintva elérhető.

2021. NOVEMBER 16-TÓL A 3/2021. KANCELLÁRI UTASÍTÁS ALAPJÁN SZPONZORÁLT KLINIKAI VIZSGÁLAT CSAK EGYSZERZŐDÉSES FORMÁBAN KÖTHETŐ! letöltés

A 2021. évi XXIII. törvény szerint a Szegedi Tudományegyetem általános jogutódlással átalakult. A korábban központi költségvetési szerv jogállású SZegedi Tudományegyetem 2021. augusztus 1-től a Szegedi Tudományegyetemért Alapítvány fenntartásába került, és egyéb közhasznú szervezetként működik tovább. Az Egyetem új pénzügyi és statisztikai adatai elérhetőek itt.