SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. április 7-12.

SZTE Állásbörze: 2022. április 12.


Karriernapok és cégajánló

A magyar big data tudás értékes exportcikké vált, és ebben nagy érdemei vannak a Starschema Kft-nek. A budapesti cégnek főként nemzetközi nagyvállalatok, köztük Fortune 500-as óriások adnak megbízásokat, hogy az üzleti folyamataik során keletkező információtengerben értékes összefüggéseket találjanak.

A Roche Szolgáltató (Európa) Kft. küldetése, hogy kivételes értéket biztosítsunk partnereinknek, lehetővé téve számukra, hogy betegközpontú tevékenységekre összpontosítsanak

Az Envision Pharma Groupnál 2001 óta segítjük a gyógyszeripari és biotechnológiai cégeket, két üzleti területen: egyrészt a tudományos kommunikáció és stratégia, másrészt az ehhez kapcsolódó szoftveres megoldások terén.

A Microsoft vezető hazai partnereként szakembereinkkel és innovatív üzleti megoldásainkkal azért dolgozunk, hogy segítsük ügyfeleinket stratégiai céljaik elérésében. Csatlakozz hozzánk, és a mi tudásunk a te szakmai sikered lesz!

Tudsz már valamennyire programozni, de szeretnéd tudásod a következő szintre emelni? Ha igen, mentorprogramunkat pont Neked találtuk ki! Ingyenes, gyakorlatorientált képzésünk során lehetőséged nyílik profi fejlesztőinktől tanulni.


A dinamikusan fejlődő szegedi Florin Zrt. élen jár a fertőtlenítő- és tisztítószerek, valamint a kozmetikai termékek fejlesztésében és gyártásában. Az elmúlt másfél évben kívül-belül teljesen megújult a vállalat szegedi központja, így aki ide jön dolgozni, a legkorszerűbb technológiával és modern gyártási és irodai környezettel találkozhat.


Életeket mentünk a mesterséges intelligencia felhasználásával a Continental budapesti Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központjának csapatával - interjú Dr. Lóránd Balázzsal, a fejlesztési központ vezetőjével


The company will commit to job creation, talent development and investment in the local market.


A mikroelektronika és a hálózati technológiák legújabb eredményei a modern termelés robbanásszerű átalakulását, az ipar 4.0 kialakulását eredményezték. Az „okos” eszközök egymással hálózati összeköttetéseken keresztül hatékonyan kooperálnak, így termelékenyebb autonóm ipari folyamatok jönnek létre.


A Lufthansa Systems Hungária Kft. 1995-ben alakult a német Lufthansa Systems légiközlekedési informatikai vállalat első nemzetközi leányvállalataként. Kollégáink Szeged belvárosában, a Victor Hugo utcában és Budapesten az Infoparkban dolgoznak. Irodáinkban több mint 500 magasan képzett munkatársunk dolgozik magyar és nemzetközi projektcsapatok részeként.

A „kutató” és „tudományos munkatárs” munkaköri megnevezések sokunk fantáziáját meglódítják. Izgalmas, felelősségteljes és fontos munkát látnak el mindazok, akik valamilyen szakterület szerelmeseként megfejtések, információk, korábban fel nem fedezett tudás után kutatnak.

Az interjún a legtöbben önéletrajzuk átbeszélésére, esetleg további szakmai kérdésekre számítanak, pedig a képzett HR-esek interjúztatása messze túlmutat ezen. Egy szakszerű kiválasztásnak a szakmai tudás mellett fontos felmérnie a kompetenciákat és a várható viselkedést, amely megmutatja, hogy a jelölt a beilleszkedés és a napi munka során mennyire lesz sikeres.

A munkaerőpiac gyors és jelentős változásokon megy keresztül, amire az elmúlt év pandémiás helyzete csak még inkább ráerősített. Még annak sem könnyű lekövetni ezt a trendet, aki szakmabeli, annak a friss diplomásnak pedig még bonyolultabb a kép, aki csak most készül, hogy elfoglalja első munkahelyét.

Az SZTE Karriernap idén ősszel, 2021. október 19-én (kedden) ismét az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs központban várja az érdeklődőket. Olvasd el tippjeinket, készülj velünk!

Ahhoz, hogy a legjobb gyakornoki állást megtalálhassátok, nem elég csupán a krediteket és a szakmai félév teljesítését szem előtt tartani. Az egyetemi évek után a munkaerőpiacra frissen kikerülő egyetemisták nagy része már konkrét elképzeléssel keres állást, azonban a munkáltatóknak is vannak elvárásaik.

Egy örökérvényű mondatra hívjuk fel mi is a figyelmedet: "Aki tudja, hogy ki is ő, csak az kaphatja meg, amit akar."

A jó önéletrajz megírásához nem kell más, mint kreativitás és elszántság: van esélyem a megpályázott pozícióra! Olvasd el tanácsainkat, ha segítségre van szükséged, jelentkezz tanácsadásainkra!


A magyarországi KPMG-nél határozott, a világra nyitott és véleményformáló fiatalok dolgoznak, akik hazai és nemzetközi projektjeink aktív részeseként nagyvállalatok üzleti döntéseire, jogi, pénzügyi, vállalatirányítási működésére lehetnek közvetlen hatással.


Before Play’n GO was officially created, an idea was born. It was a bold and daring idea; the idea that not only could we provide more entertaining content, and more reliable tools, to the industry, but that we could also optimise them for a brighter future of gaming.


Whether you contract studies externally or perform your own research, it’s important to have confidence in your resources.


A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 1896-ban jött létre. A szellemi tulajdonvédelem országos hatáskörű államigazgatási szerve, tevékenységét önállóan működő és gazdálkodó kormányhivatalként látja el.


Tanulmányaidat informatikai területen folytatod és szeretnél tapasztalatot szerezni a világ egyik leggyorsabban növekvő szoftverfejlesztő cégénél?


What Veeva’s Consultant Development Program has taught me


A finn tulajdonban lévő MediPower már több, mint 5. éve nyújt kiváló karrierkezdési lehetőséget magyar orvosok és fogorvosok számára. Ingyenes nyelvtanfolyam, relokáció, munkahely biztosítása: csatlakozzon hozzánk az SZTE Karriernapokon, hogy teljeskörű felvilágosítást nyújthassunk az Ön számára!


A mikroelektronika és a hálózati technológiák legújabb eredményei a modern termelés robbanásszerű átalakulását, az ipar 4.0 kialakulását eredményezték. Az „okos” eszközök egymással hálózati összeköttetéseken keresztül hatékonyan kooperálnak, így termelékenyebb autonóm ipari folyamatok jönnek létre.


Az Egis Magyarország egyik vezető gyógyszeripari vállalata, tevékenysége a gyógyszeripar teljes folyamatát átfogja. De mit érdemes még tudni rólunk?


A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal számtalan szakterületet és olyan hivatásokat foglal magában, melyek közös célja a megye lakosságának szolgálata.