SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. április 7-12.

SZTE Állásbörze: 2022. április 12.


Florin Zrt.

Építsd a karriered a Florinnal! Érd el a céljaid velünk!


A dinamikusan fejlődő szegedi Florin Zrt. élen jár a fertőtlenítő- és tisztítószerek, valamint a kozmetikai termékek fejlesztésében és gyártásában. Az elmúlt másfél évben kívül-belül teljesen megújult a vállalat szegedi központja, így aki ide jön dolgozni, a legkorszerűbb technológiával és modern gyártási és irodai környezettel találkozhat.


Itt készülnek például több mint 40 éve a Brado fertőtlenítőszerek a professzionális, kórházi használatra, valamint a boltok polcain is megtalálható lakossági változatban, BradoLife márkanéven. A trendekre figyelve Mentes-M díjakkal kitüntetett natúr kozmetikumok is készülnek Szegeden. A termékfejlesztéseknek eredményeként mindezek mellett férfi és női kozmetikumokat, haj- és lábápolási termékeket, valamint háztartási tisztítószereket is gyárt a Florin Zrt. saját márkanevek alatt, valamint több ismert márka termékeit is itt állítják elő más cégeknek.

 

A Florin számára fontos az innováció, a korszerű technológia és a kiemelkedő szakmai tudás, továbbá az összehangolt csapatmunka is elengedhetetlen a célok eléréséhez.

 

Miért jó a Florin Zrt.-nél dolgozni? 

 • Cégünk folyamatosan növekszik, egyre több teremékünket értékesítjük a határokon túl, így a hazai piac mellett a nemzetközi trendekbe is beleláthatsz nálunk.
 • Az elmúlt évek megújulásának köszönhetően a legmodernebb technológiát ismerheted meg és használhatod a munkád során a vadonatúj gyárban a korszerű berendezéseket irányítva vagy az új fejlesztőlaborban. Ha pedig az irodában dolgozol, egy letisztult, modern, ergonomikus környezet vár.
 • Mivel a Florin Zrt. több mint 500 féle háztartási tisztítószert, testápolási terméket, valamint kórházi és lakossági fertőtlenítőt gyárt, amelyek közül sok saját fejlesztés, így lehetőséged van több területen is kipróbálni magad, amivel komplex szakmai tapasztalatot szerezhetsz.
 • A Florin Zrt. folyamatos fejlődési, képzési lehetőséget biztosít a munkavállalóinak, így mindig lesz lehetőséged tanulni, egyre jobbá válni.
 • Cégünk kereskedelme nemcsak belföldön jelentős, 25 országba értékesítünk.
 • Nemzetközi vásárokon és szakmai kiállításokon is részt vehetsz velünk.
  • Családias hangulat és igazi csapat vár rád nálunk: segítjük, motiváljuk és kiegészítjük egymást.
  • A Florin kiemelten figyel a kollégái egészségére, többek között saját ingyenes étkezdét is működtet a munkatársaknak.
  • Fejlődő vállalatként stabil hátteret és karrierlehetőséget biztosítunk számodra.

 

Ha tetszik a lehetőség, akkor látogass el a honlapunkra!