karrier_napok_logo SZTE Állásbörze 2024.04.23.

Elolvasom a cikket >>

Are you into IT? Join Lufthansa Systems Hungária!



A Lufthansa Systems Hungária Kft. 1995-ben alakult a német Lufthansa Systems légiközlekedési informatikai vállalat első nemzetközi leányvállalataként. Kollégáink Szeged belvárosában és Budapesten, az Infoparkban dolgoznak. Irodáinkban 650+ magasan képzett munkatársunk dolgozik magyar és nemzetközi projektcsapatok részeként.



A légiiparban és azon túl

Fő profilunk a légiipari alkalmazások fejlesztése, tesztelése és üzemeltetése, 350+ ügyfelünk többsége is ebből az iparágból kerül ki, de a légitársaságok és repülőterek mellett más szektorokban tevékenykedő ügyfeleknek is nyújtunk IT megoldásokat, tanácsadást, valamint üzemeltetési szolgáltatásokat. Informatikai szakembereink munkája jelentős hozzáadott érték a nemzetközi projektekben, sok esetben olyan innovatív megoldásokat létrehozva, amelyeket aztán világszerte használnak partnereink.

A légiközlekedésben számos olyan megoldásunk fut, amely segíti a szektorban dolgozó szakemberek munkájának összehangolását, valamint az utazók „flow” élményét. Innovatív alkalmazásaink a repülőjegy-értékesítéstől a pénzügyi elszámoláson keresztül a legénység beosztásáig vagy a fedélzeti szórakoztató megoldásokig terjednek, de legújabb fejlesztéseink között már a kereslet előjelzésére szolgáló szoftverek is vannak.



Miért jó nálunk dolgozni?

·Agilis módszertan, innovatív technológiák, gyakorlatias megközelítések

·60+ kollégánk dolgozik több termékcsaládunkon a 2020-ban nyitott szegedi irodánkban - létszámunk folyamatosan nő, változatos kompetencia területek lefedésével (frontend és backend fejlesztés, automatizált tesztelés, DevOps, Data/AI, PM, UI/UX Design,..)

·Szoros kapcsolatot ápolunk a Szegedi Tudományegyetemmel, szakmai gyakorlati lehetőséget is nyújtunk a hallgatóknak, illetve a kollégáink által tartott Data Engineer kurzusunk is idén startolt el

·Kiváló munkakörülmények, esélyegyenlőség, karrierlehetőség, belső továbbképzések, nyelvoktatások

·Rugalmas hibrid munkarend otthonra is biztosított munkaeszközökkel

·Aktív közösségi és sportélet

·Repülőjegyek jelentős dolgozói kedvezménnyel, magas összegű cafeteria, belső szakmai díjak anyagi elismeréssel



Az IT Young Professional program egyetemistáknak

A Lufthansa Systems Hungária minden tavasszal meghirdeti képzési programját, azzal a céllal, hogy többhónapos tanulási időszakot biztosítsunk a pályakezdők számára. Ha sikeresen jelentkezel, projektfeladatokat kapsz, amelyek végigvezetnek a módszertani alapokon és a tényleges munkafolyamatokon. Így végül teljes munkaidős dolgozóként is részt vehetsz a folyamatosan megújuló, gyorsan fejlődő légiközlekedési informatika fejlesztésében.


Szeretnél Te is az iparág egyik piacvezetőjénél dolgozni?

Szeretettel várunk standunkon az SZTE Karriernapok állásbörzéjén, április 18-án a József Attila Tanulmányi és Információs központban, ahol minden kérdésedre választ adunk.

We’re into IT! :-)

 

A Lufthansa Systems Hungária az interneten

A Lufthansa Systems központi weboldala: https://www.lhsystems.com/

Munkalehetőségeink: https://job.lhsystems.hu/

IT Young Professional Programunk: https://job.lhsystems.hu/yp

Facebook: https://www.facebook.com/LufthansaSystemsHungaria/


Lufthansa_Systems_Hungaria_Kep