SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. április 7-11.

SZTE Állásbörze: 2022. április 12.


«||»

Az SZTE Állásbörze Kedvenc Kiállítója – 2022 Tavasz


Itt a lehetőség, hogy Te is visszajelzést adj az SZTE Állásbörzén résztvevő cégeknek!


Az SZTE Állásbörzén - miután körbejártad a standokat -, írd fel annak a kiállítónak a nevét a szavazókártyádra, amelyik a legszimpatikusabb volt, és dobd be a Karrier Iroda standjánál elhelyezett gyűjtődobozba!


A szavazókártyákhoz a standunknál és az SZTE Állásbörze információs pultjánál is hozzájuthatsz. Ha nem tudsz dönteni, akár több cégre is szavazhatsz külön kártyákon.


Az „SZTE Állásbörze Kedvenc Kiállítója – 2022 Tavasz” címet az a kiállítónk kapja meg, aki a legtöbb szavazatot kapja tőletek! Szóval szavazásra fel! :)

Florin Zrt.


A dinamikusan fejlődő szegedi Florin Zrt. élen jár a fertőtlenítő- és tisztítószerek, valamint a kozmetikai termékek fejlesztésében és gyártásában. Az elmúlt másfél évben kívül-belül teljesen megújult a vállalat szegedi központja, így aki ide jön dolgozni, a legkorszerűbb technológiával és modern gyártási és irodai környezettel találkozhat.

Continental


Életeket mentünk a mesterséges intelligencia felhasználásával a Continental budapesti Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központjának csapatával - interjú Dr. Lóránd Balázzsal, a fejlesztési központ vezetőjével

HTEC


The company will commit to job creation, talent development and investment in the local market.

Semilab


A mikroelektronika és a hálózati technológiák legújabb eredményei a modern termelés robbanásszerű átalakulását, az ipar 4.0 kialakulását eredményezték. Az „okos” eszközök egymással hálózati összeköttetéseken keresztül hatékonyan kooperálnak, így termelékenyebb autonóm ipari folyamatok jönnek létre.