SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. április 7-12.

SZTE Állásbörze: 2022. április 12.


«||»

Az SZTE Állásbörze Kedvenc Kiállítója – 2022 Tavasz


Itt a lehetőség, hogy Te is visszajelzést adj az SZTE Állásbörzén résztvevő cégeknek!


Miután körbejártad a standokat, a kijáratnál tudod leadni szavazatodat, ahol hostessek segítenek az elektronikus szavazólap kitöltésében.


Ha nem tudsz dönteni, akár több cégre is szavazhatsz külön-külön.


Az „SZTE Állásbörze Kedvenc Kiállítója – 2022 Tavasz” címet az a kiállítónk kapja meg, aki a legtöbb szavazatot kapja tőletek! Szóval szavazásra fel! :)

STARSCHEMA04

A magyar big data tudás értékes exportcikké vált, és ebben nagy érdemei vannak a Starschema Kft-nek. A budapesti cégnek főként nemzetközi nagyvállalatok, köztük Fortune 500-as óriások adnak megbízásokat, hogy az üzleti folyamataik során keletkező információtengerben értékes összefüggéseket találjanak.

Roche_9622

A Roche Szolgáltató (Európa) Kft. küldetése, hogy kivételes értéket biztosítsunk partnereinknek, lehetővé téve számukra, hogy betegközpontú tevékenységekre összpontosítsanak

EPG_Banner_Image_1170x430_PR_article_2022

Az Envision Pharma Groupnál 2001 óta segítjük a gyógyszeripari és biotechnológiai cégeket, két üzleti területen: egyrészt a tudományos kommunikáció és stratégia, másrészt az ehhez kapcsolódó szoftveres megoldások terén.

MicrosoftTeams-image_27

A Microsoft vezető hazai partnereként szakembereinkkel és innovatív üzleti megoldásainkkal azért dolgozunk, hogy segítsük ügyfeleinket stratégiai céljaik elérésében. Csatlakozz hozzánk, és a mi tudásunk a te szakmai sikered lesz!