SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. április 7-12.

SZTE Állásbörze: 2022. április 12.


karriernapok_MediPower

Kitűnő karrierlehetőség orvosoknak és fogorvosoknak Finnországban


A finn tulajdonban lévő MediPower már több, mint 5. éve nyújt kiváló karrierkezdési lehetőséget magyar orvosok és fogorvosok számára. Ingyenes nyelvtanfolyam, relokáció, munkahely biztosítása: csatlakozzon hozzánk az SZTE Karriernapokon, hogy teljeskörű felvilágosítást nyújthassunk az Ön számára!


Az sem jelent akadályt, ha Ön friss diplomás vagy pályakezdő, ugyanis a legtöbb helyen lehetőség nyílik orvosgyakornokként kezdeni karrierjét. Ennek köszönhetően a munkavégzés kevesebb stresszel és felelősséggel jár, és a rendkívül segítőkész finn egészségügyi személyzet maximális segítséget és támogatást nyújt a pályakezdő kollégák számára.


Cégünk a következő lehetőségeket biztosítja a sikeres munkakezdéshez:

- INGYENES finn nyelvtanfolyam szeptember 13-i kezdettel, mely online, skype-on is elvégezhető a COVID 19-es körülményekre tekintettel

- kiváló fizetés a pályakezdők esetében is, körülbelül bruttó 5000 euró/hónap

- fizetjük az első kiutazást a nyelvvizsgára illetve annak szállásköltségeit

- segítünk a kiérkezéskor a hivatalos papírügyek intézésében, lakáskeresésben, és folyamatosan nyomonkövetjük karrierje alakulását


Mivel Finnországban kiválóak a szakosodási lehetőségek, ezért a legtöbb kiérkező fiatal magyar orvoskolléga az első hónapok után már meg is pályázza a szakosodási helyet.


A MediPower nem kér a résztvevőktől közvetítői díjat.


Egyre több magyar kolléga választja a finnországi karrierlehetőséget, mert ez kiváló egzisztenciát nyújt a számukra, nagyon jók a szakosodási lehetőségek, segítőkészek a kollégák, modern és nyugodt körülmények között dolgozhatnak és fejlődhetnek nap mint nap, illetve a finn emberek nagyra tartják és értékelik a munkájukat.


Forduljanak bizalommal Kádár Leventéhez, a MediPower magyarországi HR konzulenséhez, aki készségesen várja az Önök felmerülő kérdéseit. Amennyiben nem tudnak az SZTE Karriernapokon résztvenni, Levente az alábbi elérhetőségeken fogadja a további érdeklődéseket: +358 40 676 6377, e-mail: levente.kadar@medipower.fi


Facebook és Instagram oldalainkon folyamatosan kommunikálunk cégünk tevékenységéről, illetve hétről hétre mutatunk be finn hagyományokat és természetfotósokat, hogy minél jobb rálátást nyújtsunk a csodálatos ezer tó országának természeti adottságait, illetve az itt élő finn társadalom szokásait illetően.

Kövessenek minket, várjuk Önöket szeretettel ezeken a fórumokon is!


https://www.facebook.com/MediPowerHungary


https://www.instagram.com/medipower_hungary/?hl=hu