SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. április 7-12.

SZTE Állásbörze: 2022. április 12.


MicrosoftTeams-image_27

Segítsd a vállalatokat céljaikhoz a COSMO CONSULT csapatával!

A Microsoft vezető hazai partnereként szakembereinkkel és innovatív üzleti megoldásainkkal azért dolgozunk, hogy segítsük ügyfeleinket stratégiai céljaik elérésében. Csatlakozz hozzánk, és a mi tudásunk a te szakmai sikered lesz!

Elhivatott csapatba, nemzetközi környezetbe várunk, ahol megbecsülésre és elismerésre számíthatsz, jó hangulatú, emberközpontú munkakörnyezetben, izgalmas feladatok megoldásán keresztül gyarapíthatod tudásod, tapasztalatod.

 

A COSMO CONSULT rugalmas munkaidő beosztással vár, amely kellő mozgásteret ad a munka és a szabadidő egyensúlyozásához. A napi törzsidő 10-től 15 óráig tart, a fennmaradó órákat pedig igény szerint reggel vagy este, otthonról vagy a több városban megtalálható céges irodáinkból is ledolgozhatod. A helyet és az időt te választod meg már a betanulás időszakában. Kollégáink mellett gyakornokaink is élhetnek ezzel a lehetőséggel – számukra is biztosítunk céges laptopot, akár telefont is.


MicrosoftTeams-image_28

 

Nyílt, rendszeres kommunikációval is biztosítjuk az elosztott munkavégzés gördülékenységét, amit a fejlesztők, konzulensek és projektmenedzserek napi gyorstalálkozói (stand-up meetingek) szolgálnak. Junior fejlesztőink mindig elérik így a tapasztalt kollégákat, ami a betanulás folyamatát is rendkívül hatékonnyá teszi.

 

A Microsoft a felhőtől kezdve a mesterséges intelligencián át a kiberbiztonságig élenjár a vállalatok digitális átalakulását szolgáló, innovatív technológiák fejlesztésében. Csapatunk tagjaként folyamatos tanulási lehetőségre találsz, üzleti megoldásainkat félévente frissítjük, és különböző iparágakban, változatos cégméretekben vezetjük be. Szakmai fejlődésed biztosított lesz, amihez a szakmai presztízst növelő Microsoft-vizsgák hozzárendelésével hamarosan kidolgozott karrierutat is kínálunk.

 

Kollégáink részt vesznek az egyetemi oktatásban, jelenleg négy tantárgyat viszünk a Debreceni és a Soproni Egyetemen, de gyakornokokat a többi egyetemi városból is várunk. A tudásmegosztást házon és cégcsoporton belül is fontosnak tartjuk, szakembereink egy-egy terület újdonságairól előadásokat tartanak munkatársaiknak, illetve nemzetközi projektekben is rendszeresen részt vesznek.

MicrosoftTeams-image_29

 

Elhivatott kollégáink mindig új és izgalmas kihívásokkal teli projekteken dolgoznak a szakmai kiválóság igényével, egymás munkáját megbecsülve. Több mint száznegyven fős hazai csapatunkat – közel másfél ezer fős vállalatcsoportunkhoz hasonlóan – a bizalom, a megközelíthetőség kultúrája, az összetartozás szelleme jellemzi. A szoros együttműködés a járványhelyzet próbáját is kiállta, junior fejlesztőink visszajelzései szerint otthoni irodából is kiválóan működik. A korlátozások feloldásával pedig visszatérünk hagyományos csapatépítő eseményeinkhez is, amelyek a közös sörözéstől a nagyobb kirándulásokig ívelnek.

 

A COSMO CONSULT regionális vállalatcsoportként mindehhez stabilitást ad, juttatási csomagunkban nyelvtanfolyamok mellett egészségbiztosítást és SZÉP kártyát is találsz.

 

Lehetőséget látunk benned – és reméljük, hogy ez kölcsönös! Várunk az SZTE Karriernapokon és honlapunkon!


MicrosoftTeams-image_30