SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. április 7-12.

SZTE Állásbörze: 2022. április 12.


DSC_2313

Bemutatkozik a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal


A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal számtalan szakterületet és olyan hivatásokat foglal magában, melyek közös célja a megye lakosságának szolgálata.


Kiszámíthatóan működő, stabil szervezetként olyan munkahelyeket teremtünk, ahol különös figyelmet fordítunk az új munkatársak mentorálására és a későbbiekben az egyéni szakmai fejlődésükre is. Munkatársaink számára biztosítjuk a folyamatos továbbképzés lehetőségét, ezáltal pedig egy-egy feladatkör között az átjárhatóság is lehetőség.


A stabil munkahely versenyképes fizetéssel párosul, és kormánytisztviselői előnyökkel egészül ki. Rugalmas munkaidő és kiszámítható életpálya biztosított szinte bármely szakterületen dolgozó munkatársunknak.


Olyan fiatalokat keresünk, akik elkötelezettek a tanulás és a tapasztalatszerzés iránt, valamint megbízható és támogató munkakörnyezetre vágynak.


Különösen keressük informatikus, orvos és védőnő képzettséggel rendelkező új munkatársainkat. Pályakezdőknek rengeteg tapasztalatszerzési lehetőséget kínálunk kivételesen jól képzett munkatársak körében a fent említett előnyök mellett, míg a munkatapasztalattal rendelkezőknek a Hivatal olajozott működését, a közszféra biztonságát és annak nyugalmát emeljük ki.