SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. április 7-12.

SZTE Állásbörze: 2022. április 12.


EPG_Banner_Image_1170x430_PR_article_2022

Envision your future with us – Envision Pharma Group

Az Envision Pharma Groupnál 2001 óta segítjük a gyógyszeripari és biotechnológiai cégeket, két üzleti területen: egyrészt a tudományos kommunikáció és stratégia, másrészt az ehhez kapcsolódó szoftveres megoldások terén.

Jelenleg az Envision Technology Solutions divíziója, azaz az IT megoldásokkal foglalkozó csapatunk képviseli magát Szegeden. Termékünk, az iEnvision egy saját fejlesztésű platform, egy olyan felhő-alapú, Software-as-a-Solution termék, mely segíti a tudományos területen dolgozó szakemberek együttműködését, a legújabb kutatások publikációját, így közvetlenül hozzájárulunk az orvosi innovációkhoz.


Globális szinten, több, mint 1200 kollégánk van, 21 irodában, a US keleti parttól Portugálián át egészen Japánig. A szegedi csapatunk jelenleg 30 fős, és folyamatosan bővülünk.

 

Miért éri meg hozzánk csatlakozni?

● Szakmai és személyes fejlődés: nálunk lehetőséged lesz rá, hogy folyamatosan fejlődj, új technológiákat sajátíts el. A cégen belül többféle karrierutat kínálunk, akár ha a technikai tudásodat mélyítenéd, akár ha területet váltanál, legyen az szoftverfejlesztés, DevOps, vagy akár Project Management. A szakmai fejlődésed képzésekkel is támogatjuk, a hétköznapokban pedig a senior kollégák és a vezetőddel való folyamatos kommunikáció is segít, hogy sorra érd el a kitűzött céljaidat.

● Csapat és csapatmunka: őszintén hisszük, hogy az erősségünk az embereinkben rejlik. Globális csapatként, egy nagyon támogató, befogadó és felhatalmazó cégkultúrában dolgozunk. A közép-európai csapatunkat két lokáció alkotja, Szegeden és Szabadkán van irodánk. Emellett globális szinten angol, amerikai, portugál, ausztrál és japán kollégákkal dolgozunk együtt.

● Rugalmasság: bízunk benne, hogy te tudod a legjobban, hogy mikor és hogyan tudsz és szeretsz dolgozni. Rugalmasak vagyunk az irodai bejárás tekintetében és nálunk teljesen kötetlen a munkaidő. A szegedi irodánk ajtaja természetesen minden kollégánk számára nyitva áll, illetve amikor csak lehet, személyes és csapatépítő programokat is szervezünk.

● Kiemelt figyelem a mentális egészségre és a jóllétre: a pandémia alatt külön programot indítottunk a mentális egészség megőrzésére (InThisTogether). Ha jogi, pénzügyi vagy mentálhigiénés tanácsadásra van szükséged, ezeket is biztosítjuk a számodra.

● Stabilitás: Globális, gyógyszeripari területen működő cégként stabil hátteret biztosítunk, emellett éves bónusszal, részvényopciós programmal támogatjuk a kollégákat. Figyelünk rá, hogy megbecsülve érezd magad.Ha van már pár év tapasztalatod az IT-ban vagy gondolkozol a karrierváltáson, és érdekel:


● a web alapú szoftverfejlesztés, különösen a Java,

● a manuális és az automatizált tesztelés,

● a támogató infrastruktúra fejlesztés (DevOps),

● az ügyfélkörnyezetre való konfiguráció,

● vagy a már meglévő ügyfeleink támogatása,


akkor keress minket az állásbörzén az Envision Pharma Group standnál, és szívesen mesélünk!