SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. április 7-12.

SZTE Állásbörze: 2022. április 12.


header

CSATLAKOZZ AZ EPAM MENTORPROGRAMJÁHOZ!

Tudsz már valamennyire programozni, de szeretnéd tudásod a következő szintre emelni? Ha igen, mentorprogramunkat pont Neked találtuk ki! Ingyenes, gyakorlatorientált képzésünk során lehetőséged nyílik profi fejlesztőinktől tanulni.

MI AZ EPAM MENTORPROGRAM?

“A program története úgy indult, hogy több mint 10 évvel ezelőtt a kollégák belső tréningeket kezdtek tartani a junior munkatársaknak, annak érdekében, hogy jobban haladjanak a projekteken. Tulajdonképpen ebből nőtte ki magát a program, ami ma már inkább arról szól, hogy kevés tapasztalattal, de némi programozási és angol tudással rendelkező jelölteket képezünk úgy, hogy versenyképes tudást szerezzenek. Olyat, amivel már boldogulni tudnak az EPAM-os projekteken.” (Török Márk – Lead Software Engineer, Mentor)


Tehát, az EPAM Mentorprogram egy koncentrált továbbképzési program, amely során egy dedikált mentort kapsz, aki segít a tananyag elsajátításában. Egy kiválasztási folyamat során kerülsz be a programba, majd a képzés sikeres elvégzése után állásajánlatot is kaphatsz. Menet közben pedig online tesztekkel felmérheted, hogy hogyan haladsz.


A PROGRAM RÉSZLETEI

- A program kezdődátuma: A képzések folyamatosan indulnak

- Program hossza: 3-4 hónap, függően a programtól és az általad ráfordított időtől

- Helyszín: Online, személyes jelenlét csak a vizsgáknál szükséges irodáink egyikében: Budapest, Debrecen, Szeged.


MIÉRT EGYEDÜLÁLLÓ A MENTORPROGRAMUNK? MERT...

… a teljes vállalati szoftverfejlesztési életciklust ismerheted meg a tervezéstől egészen a projekt átadásig.

… gyakorlatban tapasztalhatod meg az agilis fejlesztést, a gyors tanulás és a tapasztalatszerzés lehetőségét egy rendkívül komplex vállalati rendszerben!

...megismerkedhetsz a legújabb technológiákkal és fejlesztési módszerekkel.


KINEK A JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK?

- Aki már tud programozni, ismeri a programnyelvet;

- Középszinten beszél/ért angolul;

- Nyitott, érdeklődő és motivált személyiség.


KÉRDÉSED VAN, VAGY TOVÁBBI INFORMÁCIÓT SZERETNÉL?

Ha szeretnél többet megtudni Mentorprogramunkról jelentkezés előtt, kérjük, látogass el standunkhoz vagy vedd fel velünk a kapcsolatot emailben, Messengeren, Facebookon, Instagramon, csatlakozz képzési csoportunkhoz, hallgasd a Life in Tech podcast csatornánkat, kövesd blogunkat!