SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. április 7-12.

SZTE Állásbörze: 2022. április 12.


karriernapok_egis

Ismerd meg az Egist!


Az Egis Magyarország egyik vezető gyógyszeripari vállalata, tevékenysége a gyógyszeripar teljes folyamatát átfogja. De mit érdemes még tudni rólunk?


Például azt, hogy az Egis nemzetközi vállalatcsoport, hogy 4 600 kollégánk dolgozik a világ 18 országában, és ezzel a 26. legnagyobb foglalkoztató.


Vagy azt, hogy az Egis tevékenysége a kutatás-fejlesztéstől a hatóanyag- és késztermék-fejlesztésen, illetve -gyártáson át a hazai és nemzetközi értékesítésig valamennyi területét átfogja. Hogy hatóanyag-, tabletta- és injekciógyártástól a galenikus (folyékony és félszilárd) készítményekig terjedő termékskálánk készítményei összesen 60 országban érhetők el saját leányvállalatainkon és képviseleteinken, valamint partnereinken keresztül.


Ezek valóban fontos dolgok. Nekünk, akik az Egisben dolgozunk, mégsem ezek jutnak először eszünkbe a vállalatunkról.


karriernapok_egis_cikk


Számunkra ugyanis az Egis a vonzó szakmai feladatokat, a támogató, összetartó, segítő közösséget, a kiszámítható, biztos munkahelyet jelenti. Azt a vállalatot, ahol az elvárt, magas színvonalú munka mellett a vezetőkben folyamatos törekvés van a szakmai és a magánélet egyensúlyának kialakítására, ahol a versenyképes juttatási csomag a munkatársak kikapcsolódását, feltöltődését is támogatja. Ahol innováció-orientált szellemben, 21. századi körülmények között vihetjük tovább a több mint százéves tradíciókat, és valósíthatjuk meg közös céljainkat.


És mit nyújt az Egis a munkavállalóinak? „Nálunk mindennap számos kihívásokkal teli feladat és élmény egyeben, ezáltal fejlődési lehetőség vár a kollégákra. – mondta el kérdésünkre dr. András Klára, humánerőforrás-igazgató. – Mindezeken túl pedig hosszú távú stabilitást és versenyképes kompenzációt is kínálunk számukra.”


Nekünk ezt jelenti az Egis.