logo_zold


BCN_ESO_badge


mamma


facebook-mammamia

Kezdőoldal

Üdvözöljük a Szegedi Tudományegyetem Onkoterápiás Klinikájának weboldalán!

Tisztelt Hódmezővásárhelyi Betegeink!

A járványügyi helyzethez alkalmazkodva, az onkológiai szakma szabályainak megfelelő orvos-szakmai és betegbiztonsági körülményeket jelenleg csak a szegedi telephelyünkön tudjuk biztosítani, ezért a hódmezővásárhelyi onkológiai ellátást 2020. november 2-ától átmenetileg felfüggesztjük. A betegek ellátása a Kör-onko telephelyünkön történi, melynek címe: 6720 Szeged, Korányi fasor 7., bejárat a klinika kert felől:

koronko_lifttel_2022

Kedves Betegünk!

KÖZPONTI BETEGIRÁNYÍTÁSI telefonszámunkon 62/342-405

keresztül tud orvossal kapcsolatot felvenni, időpontot, segítséget kérni.

Kérjük, hogy TAJ számát készítse elő, hogy be tudja diktálni munkatársunknak.

Létrehoztunk egy központi, betegeknek szóló email címet is


beteg.onko@med.u-szeged.hu


Ezen keresztül tud levelet, üzenetet küldeni.

Ide tud írni ha munkaidőn kívül keresi klinikánkat.


Kérjük, hogy az üzenetek könnyebb feldolgozhatósága érdekében a tárgy rovatba mindig tüntesse fel az Ön kezelőorvosának a nevét , így gyorsabban tudjuk továbbítani az üzenetet.


Az üzenetbe pedig mindig pontosan adja meg az Ön nevét, születési dátumát, TAJ számát, telefonos elérhetőségét , esetleg hozzátartozó telefonszámát, továbbá pontosan fogalmazza meg az üzenetét (pl. gyógyszert szeretne felíratni, időpontot kér, orvossal szeretne beszélni, stb.)


Munkaidőn kívül, sürgős esetben a 62/342-103 telefonszámot hívhatja.Kedves Betegeink! Kedves Hozzátartozók!

A járványügyi helyzetre való tekintettel kérjük betegeinket és hozzátartozóikat, hogy akinél nincs feltétlenül szükség kísérő segítségére, ott a kísérő ne jöjjön be az intézetbe.

Amennyiben lázasok, mellkasi panaszaik vannak, akkor mielőtt bejönnek kezelésre, telefonon egyeztessenek a kezelőorvosukkal.


Kérjük Önöket, hogy tartsák be a legfontosabb higiénés szabályokat: a kézmosást, a kézfertőtlenítést, és a tüsszentéssel, köhögéssel történő cseppfertőzés megelőzését.

Az elkövetkezendő napokban tervezett induló kezelések kapcsán orvosaink felveszik telefonon a kapcsolatot a betegekkel, és kikérdezik őket, hogy bármilyen panaszuk jelentkezett-e, amely a kezelést befolyásolhatja. A kezelés esetleges halasztásáról onkoteam dönt!


A járványügyi hatóság javaslata alapján korábban már beállított kezelésben részesülő, stabil állapotú betegeink részére elsősorban e-receptet írunk fel, akár távkonzultáció alapján is, nincs szükség nyomtatott receptre, nincs szükség annak postázására! A receptet bármely patikában a jogosult TAJ számának bemondásával bárki átveheti, aki a saját személyazonosságát igazolni tudja!


Kérjük maximális együttműködésüket abban, hogy a daganatos betegek kezelését a járvány ideje alatt is változatlanul magas színvonalon tudjuk biztosítani.


Megértésüket megköszönve,
tisztelettel:

Prof. Dr. Oláh Judit
tanszékvezető egyetemi tanár
Klinikánkon különféle szolid tumorok kemoterápiás kezeléseit végezzük, köztük emlő-, fej-nyaki tumorok, nyelőcső, gyomor-bélrendszeri-, máj-, hasnyálmirigy daganatok, lágyrész- és központi idegrendszeri tumorok ellátását. (A bőrdaganatok, hematológiai betegségek, tüdő tumorok kemoterápiás kezelése az arra specializálódott intézményekben zajlik.)


A magyar állampolgárok kezelését az Országos Egészségbiztosítási Pénztár fedezi, külföldi állampolgárok térítési díj ellenében vehetik igénybe a klinika szolgáltatásait.Igazgató

Prof. Dr. Oláh Judit, DSc


"A" Részleg

6720 Szeged, Korányi fasor 12.
Tel: 62/545-404
Fax: 62/545-922
Email: office.onko{@}med.u-szeged.hu
Rendelési idő: 9-13 h
Betegirányítás: 62/342-405
Fekvőbeteg osztály: 62/342-103


Kör-onko
6720 Szeged, Korányi fasor 7.,
Rendelési idő: 9-13 h
Betegirányítás: 62/342-627


Hódmezővásárhelyi részleg

6800 Hódmezővásárhely
Dr. Imre József u. 2.
Rendelési idő: 8-10 h
Betegirányítás: 62/532-297


onkologia_szeged